|  Viață   |  Google Analytics (2013)

Google Analytics (2013)

În 2011 lumea căuta în blogul meu răspunsuri la aceste probleme. În 2012 căuta răspunsuri la aceste probleme. Am avut curiozitatea de a caută răspunsurile anului 2013. Pare-se că se conturează un trend. Sa răspundem deci cititorilor.

Mihalca.ro in statistici – 2013
dragostea durează 3 ani” – Dacă ești norocos! În cele mai multe cazuri durează 3 zile, 3 săptămâni sau 3 luni. În cazuri excepționale durează o viață! Personal cred că acești din urmă oameni suferă și de o anomalie genetică!
rătăcirile fetei nesăbuite” – Am trăit și simțit o bună parte dintre ele. Din păcate nici astăzi nu sunt imun la rătăcirile fetei nesăbuite.
când trebuie să renunți la o relație” – Textul  ăsta este pentru mine, ce este Nah Neh Nah, pentru Vaia con Dios. Cred că și la pensie tot după sintagma asta va fi indexat blogul. Răspunsul anului 2013 ar fi:  nu știi! Niciodată nu vei ști, și pentru tot restul vieții te vei întreba dacă ai procedat bine! Baftă!
mai există astăzi bune maniere” – Da. Există! Mai sunt atâția oameni manierați câți cititori de poezie în limba latină sunt! (ideea nu îmi aparține; ea a fost enunțată de un scriitor american candidat în anii următori la Premiul Nobel pentru literatură, iar el se referea la numărul americanilor care vor mai citi române tipărite sub formă de cărți, peste 30 ani.)
se uită după alte femei” – El se uită. Eu mă uit. Noi ne uităm. Voi vă uitați. Toți ne uităm. Femeile sunt atât de frumoase încât atrag atenția atât a bărbaților, cât și a celorlalte femei. Cât timp bărbatul tău se uită după alte femei, ai dovadă că este funcțional! (PS: afirmația prezumă că „se uită” rămâne doar „se uită”)
cum afli dacă iubitul are pe cineva” – Hmm. Asta e dificilă rău! Hmm…. Îl întrebi direct? Și interpretezi răspunsul? Poate merge așa.
ce înseamnă când visezi că se ard becurile” – Fie ai mâncat o salată de vinete înainte de culcare și ai uitat să iei un Colebil (dacă se mai fabrică), fie universul vrea să îți transmită subtil că nu-ți lași ideile să se dezvolte suficient. Intensitatea curentului electric este direct proporțională cu tensiunea și invers proporțional cu rezistența. Dă-i cu țuică să lubrefiezi circuitele!
cum ști că e The one” – Dacă ești de acord cu teoriile referitoare la spațiile multi-dimensionale și a universurilor paralele,  atunci vei fi de acord cu mine că există un număr nelimitat de The One, cu diferențe infinitezimale în ceea ce privește compatibilitatea. Dacă însă privești omul în același mod în care îl vede Eminescu în Scrisoarea I („Muști de-o zi pe-o lume mică de se măsură cu cotul”), atunci mulțimea posibilă și probabilă de The One se reduce la maxim 2-3 variante. Caz în care iți urez succes!
dacă trebuie să renunți la ceva în viață” – Sigur! La tot ce îți face rău și te face nefericit! Inclusiv la unii oameni.
ești prea bun/bună pentru mine” – Asta este o porcărie politicoasă de a îi da jet cuiva. Abordarea directă este mai cinstită și deci recomandată.
a făcut cineva videochat 2013″ – Eu aș pune întrebarea invers: „Mai există cineva care nu a făcut videochat?„. Zi-i pe nume și o iau de nevastă! :-p
algoritmul lui Sauron„: Simplu! El este deștept, iar toți ceilalți sunt niște proști! 
ați cumpărat rochie de la Cristallini” – Pe lângă faptul că voi avea construi o casă, voi face/crește un copil, voi sădi un pom (ceea ce am făcut deja), voi cumpăra și 2-3 rochii de la Cristallini. Să-mi văd mândra într-o rochie lungă, pe o plajă din Estul Asiei e unul din lucrurile pentru care merg dimineața la muncă.
bărbat adevărat ești când renunți” – Bărbat adevărat ești când reușești! Atenție: Reușita nu înseamnă bani!
bărbații care iubesc se uită după alte femei” – Există doar cei care o fac și cei care nu recunosc.
bărbatul care se căsătorește imediat după ce a fost părăsit” – Asta nu e un bărbat, e un BOU! Excepție fac cazurile în a făcut el niște calcule și i-a rezultat că din multitudinea universurilor finite și în continuă expansiune, ea este The One. Majoritatea bărbaților însă nu vor decât să bifeze o problemă rezolvată, fără a ști că tocmai și-au creeat alte 20 de probleme.
ca să ajungi în viitor, trebuie să renunți la trecut” – În viitor ajungi vrei – nu vrei. E drept însă că te vei mișca mai greu și vei avea mai puține opțiuni, dacă nu renunți la bagajele din trecut.
când se însoară bărbații?” – De cele mai multe ori, după ce vine o duduie și dă cu el de perete în cele mai sălbatice moduri. Plini de vânătăi, zgâriat, cu febră musculară, cu urechile roase și degetele frânte, el se hotărăște să o ceară de soție. The End. 😉
ce să faci când simți că nu știi ce să faci cu viața ta” – Nu te grăbește nimeni! Trăim puțin, dar în cei 70-80 de ani cât este media îți poți permite luxul de a nu face nimic 30 zile și de a te gândi ce îți place, cum îți place, unde îți place și cum vei face să ajungi acolo.
ce se întâmplă când renunți la iubire” – În principiu devii nefericit. Ai totuși opțiunea să înlocuiești iubirea pentru un om cu cea pentru un animal, pentru bani sau pentru alte lucruri valoroase. Orice altceva ai alege, devii searbăd pe dinăuntru. 
„cerere în căsătorie” – Amice ai greșit ușa!
cum faci sex în bangkok” – Din fericire am fost acolo și știu exact! Sexul în Bangkok se face fix la fel cum se face sexul în România. O prinzi, … o ții, …, te mai întorci, te mai odihnești, o prinzi din nou. Și tot așa.
cum să ajungi o zână adevărată” – Cu multă muncă și destul efort. Dar să nu fii surprins că și zânele adevărate au momente în care se dovedesc a fi femei obișnuite, cu gelozii, cu răutăți, cu lene, cu oftică, cu nesimțire. Asta pentru că pe dedesubt, toți suntem oameni.
cum să renunți la o persoană pe care o iubești dar nu este potrivită pentru tine” – Când afli să ne spui și nouă!

de ce a fost inventată căsătoria” – Răspunsul este ceva mai lung. Citește acest articol: Căsătoria a fost inventată de bărbații cei mai bărbați

dt și marius mihalca” – „Au fost o vreme împreună / Și-aveau atâtea zeci de gânduri / … / Dar tu citește-o printre rânduri.” – versuri Gheorge Gheorghiu.
idiotul” – Sunt aici! M-ați strigat, stăpâne?
m-am căsătorit din motive greșite” – Nu-i bai! Acum ai șansa să divorțezi din motivele justificabile!
n-o să mai fiu pe locul doi pentru nimeni” – Stai să ajungi să ai copii. Vorbim pe urmă.
pitzi blog” – Asta a durut!
recomandați-mi o transexuală” – Uite aici o listă ordonată alfabetic:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_transgender_people
sunt măritată și iubesc o femeie” – Și eu care credeam că viață mea este complicată!
vreau să prind o zână adevărată cum pot face asta” – Ale mele s-au dovedit a nu fi prea „adevărate”, altfel te ajutăm cu un număr de telefon sau o adresă
vreau să mă însor cu moldoveancă” – Am fost eu însurat cu una! N-a mers, dar tot m-aș incumenta să mai iau o moldoveancă. De data asta de peste Prut! 
Cel mai probabil acesta este ultimul articol din 2013. Să ne revedem cu bine! Voie bună!

Adaugă un Comentariu: