Despre mine

Despre mine

Autor

Noua mea carte: Ghidul Sclifositei. O cale către o viață mai bună, este un volum de dezvoltare personală adresat femeilor, de toate vârstele.

Speaker motivațional

Majoritatea celor care mă cunosc au auzit despre mine ca fiind „tipul care vorbește despre relații”. În fapt, mă pasionează să inspir oameni.

Antreprenor

De mai bine de 20 de ani îmi construiesc visul pe care mi l-am ales încă din adolescență: să fac software și să îl vând peste tot în lume.

Servicii.

Fac consultații private cu cei care își doresc să lucreze împreună cu mine diverse aspecte ale vieții lor. Principalele direcții în care activez sunt cele de mai jos, dar putem aborda și alte teme.

Testimoniale.

Ștefana Suciu

Îl urmăresc pe Mihalca de cel puțin 2 ani de zile, îi ascult sfaturile, experiențele, recomandările, practic tot ce spune, deoarece știu clar că după ce m-am uitat la story-urile lui am luat ceva valoros și nu mi-am pierdut timpul.

Maximilian Peev

Marius este un om pe care nu tu îl găsești, ci viața ți-l pune în brate dacă ești destul de norocos ca să-l întâlnești. Este un suflet care a trecut prin multe și a învățat niște lecții pe care are darul de a le transmite mai departe oricui. Este un înțelept, antreprenor, scriitor, IT-ist și îndrumător.

Anii Ciocani

Acum un an și ceva am observat o prietenă că petrece mult timp ascultându-te. Curioasă să vad de ce e așa prinsă în subiectele tale ți-am dat follow pe instagram și de atunci te urmăresc cu drag. Prin ceea ce postezi educi o masă mare de oameni și prin asta sunt sigură că ai schimbat multe vieți.

Alexandra Dobroslav

L-am descoperit pe Marius Mihalca prin intermediul altei persoane, dar consider că a fost revelația vieții mele din online. Imediat ce i-am dat follow am fost nevoită să fac o călatorie cu trenul și am reușit pe acest parcurs să renunț la cartea pe care o citeam și să ascult absolut toate filmulețele de pe IGTV și din Highlights.

Louoana Andrada

Pe Marius îl urmăresc de ceva timp pe instagram, facebook, blogul lui etc. (cred că peste tot) ! Am văzut foarte recomandări pentru cartea lui “Poveste în Zodia Cancerului” și atunci am început să-l urmăresc.

Andreea Hasna

Mă bucur enorm că v-am găsit. Țin minte că am dat follow datorită Christinei, doar că nu prea urmăream activitatea. Am avut la un moment dat curiozitatea să vă văd activitatea. Și cam așa nu m-am mai oprit.

Iammiky1

Mihalca, dragul nostru prieten virtual nu știu dacă să afirm că mi-ai schimbat viața dar în proporție de 60%-70% mi-ai deschis ochii și mintea. Ești un om de apreciat și nu am nimic decât respect față de tine și ceea ce faci.

Deea Marin

“Un leader, spre deosebire de un manager, își asumă răspunderea și plătește chiar și atunci când nu e vina lui” - Marius Mihalca. La începutul interacțiunii mele cu acest om, deși raportul dintre noi era strict online, am simțit o oarecare inferioritate ce se răsfrângea sever asupra mea.

Radu Vasile Catalin

M-ai ajutat enorm să trec peste una din cele mai grele perioade din viața mea. Mulțumită ție am realizat ce vreau într-o relație și am realizat că oricât de greu mi-ar fi să obțin, tot voi obține cândva și cumva.

Ana Cis

Bună dimineața 🤗... nu știu cât poate ajuta mesajul meu, dar vreau să spun că pentru mine personal ești o persoană absolut minunată, deoarece prin mesajele transmise am reușit să înțeleg multe chestii atât despre mine cât și despre mentalitatea bărbătească.

Laura Buraciuc

Sunt doar o adolescentă al cărei obiectiv este ca, pe măsură ce evoluează, să exceleze atât pe plan emoțional și spiritual, cât și pe plan profesional, în viitorul puțin mai îndepărtat.

Elena R

Salutare, Mihalca! Voiam să îți mulțumesc pentru apreciere, dar mai întâi de toate îți mulțumesc pentru faptul că ne faci pe toți cei care te urmăresc să creștem, să ne lărgim orizonturile și să ne regăsim pe noi înșine în lumi în care ne-am rătăcit.

Țările în care am călătorit.

44

Țări

103

Orașe

6

Continente

1

Viață