|  Testimoniale
stefana suciu

Stefana Suciu.

Îl urmăresc pe Mihalca de cel puțin 2 ani de zile, îi ascult sfaturile, experiențele, recomandările, practic tot ce spune, deoarece știu clar că după ce m-am uitat la story-urile lui am luat ceva valoros și nu mi-am pierdut timpul. Pe langă asta am avut onoarea să-l cunosc și în mediul offline. Are o inteligență emoțională aparte, este un lider. Este expert în relațiile interumane și te înțelege, te ascultă și știe cum să te îndrume. Dacă mi-ar fi spus că este It-ist mai târziu, nici nu l-aș fi crezut deorece aș fi spus că sigur vocația lui este pe uman. Vocația lui este să ajute oamenii, e un suflet special, care dacă îl asculți atent, îți poate schimba relația cu oameni din jurul tău, dar cel mai important cu tine însuți.

maximilian pev

Maximilian Peev.

Marius este un om pe care nu tu îl găsești, ci viața ți-l pune în brate dacă ești destul de norocos ca să-l întâlnești. Este un suflet care a trecut prin multe și a învățat niște lecții pe care are darul de a le transmite mai departe oricui. Este un înțelept, antreprenor, scriitor, IT-ist și îndrumător. Un lider format din toate experiențele de pe parcursul vieții. Aș putea vorbi într-una cu el și tot aș mai avea de învățat. E un exemplu pentru umanitate.

Anii Ciocani.

Acum un an și ceva am observat o prietenă că petrece mult timp ascultându-te. Curioasă să vad de ce e așa prinsă în subiectele tale ți-am dat follow pe instagram și de atunci te urmăresc cu drag. Prin ceea ce postezi educi o masă mare de oameni și prin asta sunt sigură că ai schimbat multe vieți. Printre care și a mea. M-ai ajutat să știu ce să caut în bărbați. Ești dedicat atât pe domeniul de relații amoroase, cât și pe dezvoltare personală. Rezonezi cu mine și cu omul ce vreau să devin pe viitor, prin urmare te pot numi mentorul meu. De apreciat este faptul că îți rupi din timpul tău valoros pentru a ne răspunde la mesaje. Am avut câteva scurte interacțiuni cu tine pe instagram de care sunt recunoscătoare. Pe cât de simplu, pe atât de eficient. Ești un om strălucit, deschis și cu simțul umorului. Asupra vieții mele ai avut și ai o influență pozitivă și susțin pe cei ce au vise mari, pe cei ce vor să învețe cum să se comporte într-o relație și nu numai să te urmărească minunțios.

alexandra doborslav

Alexandra Dobroslav.

L-am descoperit pe Marius Mihalca prin intermediul altei persoane, dar consider că a fost revelația vieții mele din online. Imediat ce i-am dat follow am fost nevoită să fac o călatorie cu trenul și am reușit pe acest parcurs să renunț la cartea pe care o citeam și să ascult absolut toate filmulețele de pe IGTV și din Highlights de pe contul lui Marius. Cu unele afirmații am fost de acord, cu altele nu am fost, însă m-au pus pe gânduri. Am descoperit în el un prieten, deoarece chiar dacă nu vorbeam, ceea ce îmi transmitea (mie și altor câteva mii de oameni) prin intermediul postărilor sale erau adevărate lecții de viață învățate de el în zeci de ani și împărtășite nouă în câteva minute. Ulterior, i-am cumpărat și cartea „Poveste în zodia cancerului” și am fost cucerită de scriitorul Mihalca. Mi-am făcut curaj și i-am scris pe Instagram, deși bănuiam că nu îmi va răspunde. Surpriza mea a fost că a răspuns atunci și chiar și mai târziu la alte menționări ale mele la postările sale sau la mesajele private. Ca să nu mă mai lungesc cu vorba, deoarece aș putea să îl laud ore în șir, rămâne să spun doar că datorită lui Marius Mihalca am aflat ce e bine și ce nu să fac în relație pentru ca aceasta să funcționeze, ce cărți să citesc (are niște recenzii foarte bune la cărți din care oricine poate învăța ceva), ce înseamnă investițiile și cum putem să „jucăm” la bursă. Pe scurt, Marius este un bărbat inteligent, informat și asumat. Nu aduce niciodată în atenție informații decât dacă este sigur că sunt corecte. Este omul care contribuie gratuit la dezvoltarea noastră. Tot ce trebuie să îi oferi este puțin timp în care să îl asculți de fiecare dată când are ceva de spus.

louana

Louoana Andrada.

Pe Marius îl urmăresc de ceva timp pe instagram, facebook, blogul lui etc. (cred că peste tot) ! Am văzut foarte recomandări pentru cartea lui “Poveste în Zodia Cancerului” și atunci am început să-l urmăresc. Recunosc că la început treceam de multe ori peste story-urile pe care le făcea dar până într-o zi când a abordat un subiect care mi-a atras atenția. Am început atunci să vizionez tot ce avea la repere. M-am regăsit în foarte multe dintre ele. Într-o zi mi-am făcut curaj să îi scriu deși eram sigură că nici nu-mi va vedea mesajul. Surprinzător nu doar că la văzut dar mi-a și răspuns și nu doar o zi gura dată ci de foarte multe ori. De multe ori și a rupt din timpul lui și mi a răspuns. Mi a răspuns în așa fel încât să mă facă să gândesc să văd lucrurile clar și să mă lămuresc. Îl admir pe acest om deși nu-l cunosc personal, îl admir pentru ceea ce face, pentru cum gândește, pentru că își rupe din timp și ne vorbește pe site-urile de socializare. Sper că o să am ocazia vreodată să te cunosc în persoană!

andreea hasna

Andreea Hasna.

Mă bucur enorm că v-am găsit. Țin minte că am dat follow datorită Christinei, doar că nu prea urmăream activitatea. Am avut la un moment dat curiozitatea să vă văd activitatea. Și cam așa nu m-am mai oprit. Chiar dacă majoritatea subiectelor abordate nu sunt apropiate vârstei mele, este foarte interesant să aflu totuși despre, mai ales că vine din partea unei perspective masculine. Datorită dv. am început să citesc mai mult, datorită dv. o oare care pasiune, dacă pot să-i spun așa, în economie a pornit. Vă apreciez mult. Mi-am pus și notificare atunci când postați. :)) Mereu las tot ce aveam de făcut ca să vă ascult sau să văd despre ce vorbiți. Cu mult respect, domnul Mihalca, mă înclin.

deea marin

Deea Marin.

“Un leader, spre deosebire de un manager, își asumă răspunderea și plătește chiar și atunci când nu e vina lui” – Marius Mihalca. La începutul interacțiunii mele cu acest om, deși raportul dintre noi era strict online, am simțit o oarecare inferioritate ce se răsfrângea sever asupra mea , fapt ce a generat, bineînțeles, o serie de follow-unfollow the leader, specific tuturor “sclifositelor” ce folosesc platforme de socializare. Sentimentul meu de inferioritate a încetat să mai existe într-un moment de liniște al vieții mele, când, nu știu cum sau de ce, am ales să ascult înainte să judec și timp de 2-3 zile am ascultat tot ce era de ascultat și într-un timp atât de scurt, Marius a reușit să facă ceea ce nu mi s-a predat niciodată în școală sau în facultate, și anume a reușit să mă convingă că trebuie să îți depășești limitele și zona de comfort și doar în acest mod poți să evoluezi. Impactul a fost imens. Marius a reprezentat “declanșatorul de evoluție” pentru mine. De la el am înțeles cum stă treaba cu bursa, datorită lui am renunțat la persoane toxice, care îmi furau energia și nu mă ajutau în procesul de dezvoltare; ne-a predat și puțină economie și puțină politică și ne îndeamnă mereu să citim. Orice. Oricând. Am solicitat răspunsuri la întrebări puerile, fără a avea așteptări să primesc feed-back. Însă întotdeauna a răspuns. Indiferent de întrebare, de vârstă, de nivelul intelectual sau social. Pot spune cu încredere că Marius este un adevărat leader pentru comunitatea pe care și-a format-o. A rămas real, într-o epocă a perfecțiunii, fapt ce a generat simpatia și respectul comunității sale.

radu vasile catalin

Radu Vasile Catalin.

M-ai ajutat enorm să trec peste una din cele mai grele perioade din viața mea. Mulțumită ție am realizat ce vreau într-o relație și am realizat că oricât de greu mi-ar fi să obțin, tot voi obține cândva și cumva. Îmi pari unul din cei mai reali youtuberi din România, tot ce pot spune e că îți ador învățăturile și mă vor face să fiu un bărbat mai bun.

elena r

Elena R.

Salutare, Mihalca! Voiam să îți mulțumesc pentru apreciere, dar mai întâi de toate îți mulțumesc pentru faptul că ne faci pe toți cei care te urmăresc să creștem, să ne lărgim orizonturile și să ne regăsim pe noi înșine în lumi în care ne-am rătăcit. Ești un om pe care îl admir și față de care am un respect pe care l-am format doar din simplu fapt că văd, observ, ascult ceea ce spui pe instagram și youtube. Ești o sursă bună de inspirație când vine vorba de cultură generală, relații între oameni și nu numai. Ești un exemplu pentru mine, un om de la care mulți dintre noi ar avea ce învăța. Apreciez sinceritatea și deschiderea ta față de oameni! Îți doresc numai bine și mult succes în tot ceea ce faci! P.s m-am simțit onorată pt. atenția acordată 🙏🏻🙈🌞

ana cis

Ana Cis.

Bună dimineața 🤗… nu știu cât poate ajuta mesajul meu, dar vreau să spun că pentru mine personal ești o persoană absolut minunată, deoarece prin mesajele transmise am reușit să înțeleg multe chestii atât despre mine cât și despre mentalitatea bărbătească. Nu am avut curajul să scriu despre propria poveste… dar în același timp de multe ori am găsit răspunsuri în reperele tale… și da… m-au ajutat să înțeleg mai bine ceea ce simt. Ești un geniu din punctul meu de vedere… și aș vrea să existe mai mulți cu astfel de mentalitate sănătoasă.

Iammiky1.

Mihalca, dragul nostru prieten virtual nu știu dacă să afirm că mi-ai schimbat viața dar în proporție de 60%-70% mi-ai deschis ochii și mintea. Ești un om de apreciat și nu am nimic decât respect față de tine și ceea ce faci. Îți mulțumesc că împărtășești cu noi din înțelepciunea ta și îți sunt reacunoscătoare pentru cum am ajuns să gândesc în prezent datorită ție. Sunt cu tine de mai bine de 2 ani, te-am urmărit cum ai evoluat foarte frumos și sunt mândră că un barbat român poate să gândească așa. Îți doresc din tot sufletul să ajungi speaker motivațional nu numai în Romania dar și internațional. Te stimez și te ador 🤗 Ceea ce doresc pentru mine doresc și pentru tine. Ai susținerea mea toată în tot ceea ce vrei să faci. Ești un expemplu pe care l-aș da viitorilor mei copii. I take my bow 🙇‍♀️

Laura Buraciuc.

Sunt doar o adolescentă al cărei obiectiv este ca, pe măsură ce evoluează, să exceleze atât pe plan emoțional și spiritual, cât și pe plan profesional, în viitorul puțin mai îndepărtat. V-am descoperit prin intermediul celei mai bune prietene ale mele și pot afirma cu tărie că destăinuirea activității dumneavoastră mi-a schimbat viața, determinându-mă să muncesc câte puțin, în fiecare zi, pentru a ajunge, în final, cea mai bună variantă a mea. Sunteți o sursă de inspirație, iar datorită persoanelor ca dumneavoastră, încă există speranța schimbării acestei lumi într-un loc mai bun. Îmi este imposibil să cuprind în acest mesaj tot respectul și toată admirația pentru dumneavoastră, însă sper să vă ajute să vă dați seama de ele când vă spun că instastory-urile dumneavoastră sunt primele pe care le deschid, în absolut orice împrejurare. Namaste!❤🙏