|  Termenii și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre. Pentru noi, având în vedere relația specială cu dvs., este deosebit de important să asigurăm un cadru onest in care sa ne desfasuram activitatea.

 

CINE OPEREAZĂ ACEST SITE?

Operatorul economic care gestionează acest site și care răspunde de întreaga activitate a acestuia este: MARIUS MIHALCA LEARNING CENTER SRL, CUI: 43275641, Reg. Com.: J40/14611/03.11.2020, EUID: ROONRC.J40/14611/2020, Adresa: Șoseaua Străulești nr. 117A Bl.B2 Et.1 Ap.8 Sector 1, București. Întreaga activitate este desfășurată în concordanță cu Legea Română. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI, ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. Termenii si conditiile imbina toate textele de pe site, cu exprimare de garantii, proprietati de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor si altele.

 

1. PRODUSELE SI SERVICIILE

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii. Toate preturile includ TVA (daca este cazul). Prețul produselor nu include costul de livrare.

 

2. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Produsele comercializate sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (unde este cazul), conform legislatiei in vigoare. In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, ne asumam dreptul de a nu onora o anumita comanda. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea contravalorii. Cererea de retur poate fi făcută telefonic, pe email sau utilizând formularul de contact.

Pentru produsele livrate gresit, vom suporta costul transportului. Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare.

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, prin mail sau telefonic.
Plata produselor se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans (în cont IBAN). Plata în avans se poate realiza prin ordin de plata (transfer bancar) sau prin card bancar (plata online prin card bancar). În cazul plății în avans prin transfer bancar, dovada platii trebuie trimisa catre noi pe adresa de email.

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati EuPlatesc.ro unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision de la detinatorul cardului.

In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa intrarea banilor in cont. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.

 

3. LIVRAREA PRODUSELOR

Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid Cargus sau prin intermediul Postei Romane. Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare. Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania in care se afla sediile Cargus Romania. Ne rezervam dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor. Daca nu veti fi gasit la adresa mentionata veti fi contacta telefonic de catre firma de curierat, iar prin intermediul Postei Romane veti primi o notificare scrisa de la ei in cutia postala. Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.

 

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord datele dvs. personale vor fi prelucrate conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Noi, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului accesat, ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. Ne obligam sa respectam toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata utilizatorul se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea noastra. Continutul site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul nostru scris prealabil.