Image Alt

Antreprenor

De mai bine de 20 de ani îmi construiesc visul pe care mi l-am ales încă din adolescență: să fac software.

Ra Workshop este un software pentru calculul tâmplăriei termoizolante, pe care îl dezvolt împreună cu colegii mei de la Pyramid Software și pe care îl vindem peste tot în lume, din Noua Zeelandă până în Chile și din Canada până în Africa de Sud.

Nu a fost ușor și am trecut prin momente extrem de dificile. Criza financiară aproape că ne-a băgat în faliment, pentru ca 2 ani mai târziu să devină cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată. Fără acea criză expansiunea globală Ra Workshop nu ar fi existat. Cum am reușit? Nu ne-am dat bătuți. Am căutat soluții până în ultima clipă, iar într-un final am găsit calea către succes.

În toți acești ani de antreprenoriat am făcut multe greșeli, dar am învățat din fiecare dintre acestea. Discursurile mele despre antreprenoriat au la bază experiența mea în cele peste 45 de țări în care am făcut business, în medii și în culturi diferite, cu oameni având diverse religii și cu totul alte așteptări de la viață. Împărtășesc oricând am ocazia această experiență, cu dorința onestă de a vedea tot mai mulți antreprenori în România. Sistemul educațional, și societatea per ansamblu, nu oferă îndeajuns de multe programe de educație despre antreprenoriat, de mentoring antreprenorial și cu atât mai mult cei care au acumulat experiență sunt datori să o împartă celor tineri, celor aflați la început de drum.

Antreprenor
45

Țări

105

Orașe

6

Continente

1

Viață