Image Alt

Autor

Am publicat un roman. Poveste în Zodia Cancerului este romanul meu de debut. Nu am crezut vreodată că voi scrie o carte. Făceam blogging, iar asta îmi era îndeajuns. Și dintr-odată a simțit să scriu o carte, ca răspuns al unor acuzații aduse frecvent bărbaților, cum că aceștia nu simt.

Ei bine, personajul romanului meu, un bărbat, nu numai că simte, dar povestește în detaliu tot ce trăiește. E o poveste de dragoste care în diferite momente te va ține în suspans, te va enerva sau poate chiar te va face să plângi. Toate acestea în încercarea de descoperi potențialul emoțional al bărbaților, potențial ce până acum nu a fost cultivat.

Cea mai des întâlnită întrebare este dacă povestea este reală și dacă Marius personajul romanului sunt eu. Nu am să îți stric surpriza și am să te las pe tine să descoperi.

Mai multe detalii poți descoperi dacă dai click pe butonul de mai jos și mergi pe pagina produsului.

Poveste în Zodia Cancerului
Ghidul sclifositei Autor

Doi ani mai târziu, am simțit să scriu din nou. Am realizat că informația mea este distribuită pe diverse platforme, dar fragmentat. Fiecare material prezintă o situație de viață, dar nu există un spațiu în care să le parcurgi pe toate, într-o ordine firească. Și m-am gândit să le scriu într-o carte.

Așa a apărut, Ghidul sclifositei. O cale către o viață mai bună. Aceasta nu este o simplă carte de dezvoltare personală, ci este mai mult un manual pe care vrei să îl ai în bibliotecă și la care să revii în diverse momente ale vieții tale, cu dorința de a găsi răspunsuri vizavi de situația cu care te confrunți.

Văd această carte extrem de utilă femeilor tinere care nu au primit explicații nici de la părinți, nici de la sistemul educațional și care vor găsi în Ghidul Slifositei răspunsurile pe care le-au așteptat de mult, alături de răspunsurile pe care le bănuiau, dar de care nu erau sigure.

Mai multe detalii poți descoperi dacă dai click pe butonul de mai jos și mergi pe pagina produsului.

Voi mai scrie. Doar că o carte îmi consumă atât de multă energie și îmi ia din timpul personal, încât am nevoie de luni bune, poate chiar ani, pentru a-mi recăpăta dispoziția necesară scrisului. Până atunci, dacă ai răbdare să mă citești, mi-ar plăcea să dai un rating cărții pe GoodReads.com: Ghidul Sclifositei. O cale către o viață mai bună și Poveste în Zodia Cancerului.

44

Țări

103

Orașe

6

Continente

1

Viață

Contactează-mă.

Totul începe cu un mesaj!Nu uita să furnizezi măcar o metodă prin care te pot contacta. Prefer mijloacele electronice.

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
Mentoring