Speaker motivațional

Speaker motivațional

Majoritatea celor care mă cunosc au auzit despre mine ca fiind „tipul care vorbește despre relații”. Da, este adevărat că uneori vorbesc despre relații și că mă pasionează studiul acestui capitol al relaționării între oameni. În fapt, mă pasionează să îi inspir pe oameni să își descopere latura lor cea mai bună.

Fiecare om vede în jurul lui cu precădere un anumit detaliu. Eu văd foarte multă suferință împrejur și deși acesta are rolul de a porni și a susține procesul dezvoltării personale, uneori devine inutilă. Încerc, prin tot ceea ce fac, să alin o parte din suferința oamenilor pe care îi întâlnesc.

Îmi place să vorbesc și o fac cu mare drag de fiecare dată când sunt invitat. Îmi doresc foarte mult să vorbesc adolescenților și studenților, întrucât impactul pe termen lung este mult mai mare, iar aceste două categorii resimt acut lipsa informațiilor autentice.

Când sunt chemat, vorbesc despre: iubire, dezvoltare personală, viață, relații personale, relații de cuplu, sex, business, antreprenoriat, IT. Rolul meu nu este întotdeauna cel de a da răspunsuri la întrebările vieții, ci mai degrabă de a îi face pe cei care mă ascultă să își pună întrebări și să își găsească propriile răspunsuri. Rolul meu ca speaker motivațional este să te ajut să gândești și să te înțelegi mai bine.

44

Țări

103

Orașe

6

Continente

1

Viață

Contactează-mă.

Totul începe cu un mesaj!Nu uita să furnizezi măcar o metodă prin care te pot contacta. Prefer mijloacele electronice.

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
Mentoring