|  Viață   |  Scrisoare deschisa catre Crin Antonescu

Scrisoare deschisa catre Crin Antonescu

Stimate Domn Crin Antonescu,

Suntem un grup restrans. Suntem un grup cu inteligenta peste medie. Suntem un grup mahnit si care merge, acum, cu capul plecat. Am luptat alaturi de dvs. si am facut-o cu determinare si cu convingere. Am achiesat si la sustinerea Dlui Geoana desi nu il indragim. Suntem manati de ura impotriva Basescului si de vorbele dvs. care ne intaresc convingerile.

Suntem astazi in situatia de a ne privi cu ochi grei fratii si surorile care sedusi, de necunoastere, de dezinteres sau de vorbe mestesugite au inteles sa sustina Basescul in dauna Romaniei. Suntem astazi in situatia in care trebuie sa le vedem rasatele, sa le suportam batjocura si mai grav de a mai auzi hahaitul Basescului pentru inca 5 ani.

Suntem afectati, suntem loviti dar rezistam si vom continua sa va sustinem. Scopul acestei hartii virtuale este acela de a va ruga sa nu fiti dvs. cel care ne da lovitura mortala. Alianta cu PDL ar insemna pentru noi doi ani jumatate de sodomizare, in care ar trebui sa zambim si sa strigam cat de mult ne place. Cu ajutorul dvs. preferam sa fim liberi, sa putem arata in continuare cine este in realitate Basescul.

Preferam opozitia. Doi ani jumatate nu sunt mult. Dar stim sigur ca la sfarsitul acestei perioade vom fi mai multi, vom fi mai puternici. Stim ca anul 2010 va fi poate cel mai dificil de la revolutie pana in prezent. Mai stim ca suntem vanati pentru a fi canibalizati. Acesta ar fi a doua incercare de faramitare a PNL-ului si de absobtie in PDL. Alianta a laturi de Basesc nu numai ca ne insulta inteligenta dar ne-ar face sa ne dispersam si sa ne pierdem identitatea, rusinati, in multime.

Daca ne respectati, in 2014 ne veti gasi uniti si pregatiti sa aducem Romaniei un presedinte cum nu ar fi fost Geoana si cum nu va putea fi Basescul nici daca il lasam 100 de ani. Dati-ne sansa de a fi alaturi de dvs. Nu ne alungati! Nu ne prigoniti!

Cu respect,
Simpatizantul liberal
(in gandire si fara carnet de partid)

PS: cand vrem sa ne alinam suferinta ne imaginam cum ar fi fost daca la confruntarea finala ar fi fost Basescul si Crin…

Comentarii:

 • 10 decembrie 2009

  Asa e! Mai bine in opozitie decat sa ne compromitem cu "nebunii".Ma regasesc in ce ai scris.Keep up the good work.

  Răspunde
 • 15 decembrie 2009
  Anonim

  Ai scris frumos.Cand ma gandesc ca dl Crin e unul singur printre atatia ulii car l-ar manca de viu…sunt constienta ca se fac multe presiuni din interiorul partidului si din tara ca sa faca guvern cu PDL. Eu cred k nu ma voi lasa dezamagita de dl Antonescu. Am fost dezamagita de 5 milioane de romani care s-au lasat manipulati sau chiar au crezut sincer in Basescu. Pentru mine asta e marea dezamagire.Nu cred ca e bine sa punem totul in spatele unui om care e totusi, UN OM.Eu oricum apreciez faptul ca a facut tot ce a putut si ca totusi nu isi abandoneaza principiile.Uneori trebuie sa strangem din dinti…

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: