|  Viață   |  Ghid de distracție nocturnă în Bangkok (II)

Ghid de distracție nocturnă în Bangkok (II)

Go-go barurile sunt niște baruri obișnuite, deschise tuturor, dar în care vei constata că sunt cam multe femei și sunt îmbrăcate …. diferit de ce vezi pe stradă. Vei găsi femei imbacate provocator, altele elegant, altele casual. Cu siguranță vei remarca faptul că sunt mult mai multe decât numărul bărbaților din local. Aici poți bea o bere locală Chang cu 80-130 bath (în jur de 2 euro). După ce îți iei o bere și te relaxezi, poți să te uiți în jur și să vezi dacă îți place ceva. Dacă da, prin cel mai mic semn o poți invita pe domnișoară să îți țină companie. Mai  mult vor fi multe alte dominisoare care se vor invita singure. Învață să refuzi fiindcă altfel vei rămâne repede fără bani. Domnișoara va solicita o băutură pe care tu ca un gentleman nu o poți refuza. Una bucată ladydrink costă 100 bath (fix 2 euro). Ce nu știi tu și îți explic eu este că dominisoara primește comision de la bar 50 bath (1 euro) pentru fiecare băutură pe care și-o cumpără. Așa că va da dovadă de o sete nestăvilită și stă în abilitățile tale de comunicare să îi explici că excesul de lichid poate dăuna restului serii. :p
Nana Plaza – Bangkok
Este perfect ok să te rezumi la a discuta cu domnișoara despre viață și a savura o băutură împreună. Ca peste tot însă există extra-opțiune. Dacă dorești poți aborda subiectul. Recomandarea mea este să te exprimi politicos și să nu o tratezi ca pe o marfă chiar dacă prestează servicii. Vei constata că sunt destui în bar care o fac și te asigur ca fetelor nu le place. Prețul poate fi discutat pentru câteva ore, pentru toată noaptea sau ce altceva îți dorești. Suma ar trebuie să fie în jurul:
 – 0 bath. Gratis. Mocca. Detaliez mai jos când e cazul pentru suma asta.
 – 500 bath (10 euro). Cam greu de obținut. Trebuie să fii și tu frumușel sau să fie ea urâțică sau disperată tare. 😀
 -1.000 bath (20 euro). Începi să fii în zonă. Dacă e o tipă faină cam greu, dar sunt convins că ești bun și reușești.
 – 1.500 bath (30 euro). Deja la suma asta ai un palier foarte larg de a alege. E un fel de prețul corect pentru o noapte.
 – 2.000 bath (40 euro). Începe se fie scump. Trebuie să fie o tipă foarte faină și pe care să nu vrei să o ratezi.
 – 2.500 bath (50 euro).  Inacceptabil. Mai bei o bere și schimbi localul. Dacă dai 2.500 bath am scris degeaba topicul ăsta.
Pe măsură ce trece seara presiunea pe preț scade. Dacă e târziu în noapte, aproape de ora 2 la care se închid barurile atunci poți marșa pe reduceri semnificative de preț. Cel mai probabil la ora aia deja ai băut prea mult și degeaba mai primești discount. =))
Dacă tu crezi că ai terminat, te înșeli. Mai ai de plătit: bar fine-ul. Această amendă este o taxă pe care o plătești, fără chitanță firește – deci nu o poți băga pe firmă 😛 – pentru dreptul de a scoate fata din locație. Vezi tu? Dorind să pleci cu o femeie atât de frumoasă vaduvesti localul de o frumusețe locală și pentru asta ești amendat. Amenda este 500-600 bath (10-12 euro). Ai plătit și acum ești liber. Enjoy!
Pe stradă sunt cam aceleași prețuri, doar că scapi de anumite taxe. În schimb mi se pare că nu prea poți fi sigur de ce alegi. Poți avea surprize. 😀 Acum depinde și de apetitul de risc al fiecăruia.
Deși povestea pare amuzantă, realitatea e tristă. În spatele fiecărei fete stă o poveste tristă. Am spus că detaliez cum este posibil să primești 100% reducere. Multe dintre fete sunt venite în BKK din provincie. Tu le vezi vesele și frumușele, dar când se închide localul, unele dintre ele vor dormi pe podeaua go-go barului pe rogojini de paie de orez. Acum imaginează-ți că ești la ora 1:50 AM, cu 10 minute înainte de a se închide localul și îi pui în fata alternativa: poți dormi cu mine la hotel, pe o saltea moale și cu o pernă confortabilă, într-o cameră ce are și dus sau poți rămâne aici, să dormi pe rogojini. În fața acestei propuneri cam cum crezi ca ar reacționa?
Mai public 1-2 articole cu instrucțiuni generale și pe urmă, poate, public și niște întâmplări reale. 🙂
PS: lista completă de fotografii poate fi accesată pe pagina de Facebook – Mihalca.ro.

Articol înscris în concursul „Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro

Comentarii:

 • 16 septembrie 2011
  DidiTheWise

  mai ce stii tu exact ce se intampla, tot scenariul, preturile, cat de fraier esti daca platesti 50 de euro.. si vrei sa credem ca sunt chestii generale.. aflate de la ghid? 🙂 suntem intre prieteni aici, DT nu e atenta, noua de poti spune adevarul 😉

  Răspunde
 • 19 septembrie 2011

  Mai Didi, tu vrei sa imi dai foc la casa? Nu ai citit in prima parte delegarea de responsabilitate?? Te rog sa fii atenta! =))

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: