|  Viață   |  Ghid de distracție nocturnă în Bangkok (I)

Ghid de distracție nocturnă în Bangkok (I)

 Delegare de responsabilitate: acesta serie de articole este scrisă pe criterii pur teoretice, ca urmare a studiilor întreprinse pe internet şi prin discuţii cu persoane implicate. Autorul şi prietenii lui nu au fost în aceste locuri, nu ştiu unde se află şi nici nu încurajează astfel de practici.
 În Thailanda prostituţia este ilegala, dar este tolerată. Asta presupune că nu ai voie să îi faci publicitate şi probabil că trebuie să mai cotizezi pe la poliţie sau alţi factori de decizie. Până să explicăm modalităţile prin care putem contracta ceva ar fi util să explicăm ce putem avea:
 – lady:  persoană de sex feminin iubitoare de persoane de sex masculin (în general)  :p
 – ladyboy: ersoană de sex masculin, cu aspect convingător de femeie iubitoare de persoane de sex masculin. Pe scurt: transexual. Ladyboy-ii complet refăcuți chirurgical nu aș ști pe unde să îi încadrez așa că îi pun tot în această categorie. Cel puțin eu aici le văd locul.
 – tomboy: persoană de sex feminin care face eforturi să arate că un bărbat și care este iubitoare de persoane de sex feminin. Termenul clinic cred este tot transexual, dar nu sunt foarte sigur.
Toate acestea pot fi contactate prin trei metode: pe stradă, la saloanele de masaj și în go-go baruri. Probabil că și pe internet, dar având în vedere modul de scriere al limbii tailandeze îmi pare prea complicat. Am identificat două zone puternic dezvoltate pe acest segment: Patpong și Sukhumvit. Dintre cele două recomand Sukhumvit. Patpong este situat în zona Silom (aici ai ocazia să vezi și Sirrocco – it’s a must!) și ajungi fie cu metroul până la stația Silom sau cu skytrain-ul până la stația Sala Daeng). În Sukhumvit poți ajunge cu metroul până la stația cu același nume sau cu skytrain-ul până la stația Asok. Personal recomand ca să cobori la stația de skytrain Ploenchit și să o iei pe jos către Sukhumvit prin Nana Plaza. Nu vei regreta plimbarea asta. 😉
Fotografie găsită aici.
Începem cu saloanele de masaj. Încă de la început vreau să subliniez că în saloanele de masaj se face masaj. Doar că există și extra opțiuni. Masajul este destul de ieftin, în jur de 250-300 bath/oră (5-6 euro/oră). În fond e asemănător cu o sifonărie. Dacă te duci la sifonărie să îți iei doar sifoane și nu iei și tu o esența de brad, o sticlă de cola sau alte produse cu valoare adăugată cam greu cu profitul. Inevitabil pe timpul masajului va începe o conversație de genul: Where are you from? How long in Thailand? Are you on holliday or business? etc. Maseozele nu vorbesc bine engleză. Știu doar anumite cuvinte cheie și propoziții clasice. Atenție la răspunsul holliday versus business. Termenul business îl păstrezi ca pe un Jolly Joker. La pronunția lui vei constata cum i se măresc pupilele. De fapt nu vei constata asta la masaj pentru că e întuneric, ci o vei constata în go-go bar.
După mica conversație de politețe se poate trece la discuția despre extra opțiuni, acestea fiind: hadjob 500 bath (10 euro), blowjob 1.000 bath (20 euro) sau sex la domiciliul clientului după program de la 1.000-1.500 bath (20-30 de euro) în sus, în funcție de farmecul personal și de puterea ta de negociere. Oricât de prost negociator ai fi să depășești 2.000-2.500 bath (40-50 euro) este extrem de scump și nu se justifică. În general nu se prestează sex în cabina de masaj, dar bănuiesc că există excepții.
Masajul este plăcut și reconfortrant. Thailandeza e mica, dar știe cum să te apese. Pot spune că fiecare masaj pe care l-am făcut a avut elemente specifice. Mica thailandeza a găsit niște puncte în care să te apese de care nici nu știai că există. În plus, am sesizat o metodă de a împinge sângele din picioare în punctul lor de convergență. 😀 Cool!
Una peste alta masajul în Thailanda este o experiență plăcută și relaxantă. O recomand cu căldură! Continuăm cu celelalte variante în zilele următoare.

PS: lista completă de fotografii poate fi accesată pe pagina de Facebook – Mihalca.ro.

Articol înscris în concursul „Thailanda, te iubesc!”, organizat de KLM România în colaborare cu T.A.T. Balkans și Tedoo.ro

Comentarii:

 • 19 septembrie 2011
  Anonim

  Buna Marius,

  de cand asteptam o postare despre masajul thai!!!.. chiar vroiam opinia unui barbat , pana acum numai de bine auzisem cat de exceptionale pot fi aceste mici "pigeons???".. Din articolul tau reiese ca nu fusesi dat pe spate de aceste micute, dar placute creaturi femenine…P.S. Nu am nimic cu micile fiinte, dar parca Thailand era renumita numai ptr asta ??!!! Cu bine, Alexandra

  Răspunde
 • 19 septembrie 2011

  Buna Alexandar,

  Mi se intampla uneori sa vad un film dupa ce toti prietenii mi l-au recomandat ca fiind foarte tare, incredibil de tare. Asta imi ridica foarte mult asteptarile si aproape de fiecare data ies dezamagit. Poate fi si cazul masajului thailandez. Eu nu am facut masaj in Romania, dar intentionez sa fac. Abia atunci voi putea face o comparatie.

  Una peste alta masajul mi-a placut. Mi-am propus sa retin unele puncte de presiune si sa le folosesc in scop personal. Din pacate le-am uitat deja…. =))

  Răspunde
 • 19 septembrie 2011
  Anonim

  Hello,
  Ai dreptate, asteptarile sunt mari.
  Una peste alta mey, si eu ma duc la masaj… cel din talpa e senzational , vre0 2-3 zile dupa ma simt ca mergand pe un fulg ..atat de usoara :)!.. e o senzatie mirobolanta :))))!. Cu drag , Alexandra

  Răspunde
 • 19 septembrie 2011

  Mai Alexandra,

  Ce ar fi sa ma iei si pe mine la un masaj in talpa? Regret ca nu am facut un astfel de masaj in Thailanda. Sunt dispus sa il incerc aici. 🙂

  Răspunde
 • 23 septembrie 2011
  Anonim

  Suna bine …te iau .. partea buna este ca masajul este facyt de un tip! Te pup , wekeend fain. Alexandra

  Răspunde
 • 23 septembrie 2011

  Nu conteaza. Cat timp imi apasa toti centri nervosi sunt OK. Weekend placut si tie. Si sa nu uiti sa faci curatenie maine: Let's do it Romania!

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: