|  Viață   |  Social networking

Social networking

Social networking. What the fuck is social networking? As putea intra pe wipipedia.org sa vad definitia dar deja nu ma mai intereseaza. De ce? Pentru ca am gasit-o intr-o seara cu niste amici dupa vreo 2-3 sticle de vin. Problema pe care am dezbatut-o impreuna cu sticlele de mai sus a fost daca siteurile de tip Hi5, Facebox, Netlog fac intradevat social networking sau sunt doar o modalitate de a-i pune in contact pe cei care vor sa se „mute” (personale cu IQ peste medie probabil inteleg adevaratul termen). Eu (prietenii stiu de ce) sustineam sus si tare ca fac si social networking pe langa faptul ca ii ajuta pe oameni sa se mute. Ceilalti, la fel de indarjiti, sustineau ca e doar o modalitate de a te muta. Seara s-a teminat intr-un fiasco pentru simplu motiv ca s-a terminat vinul (sau cel putin eu asa imi amintesc).

Mult mai tarziu (adica peste cateva luni) m-am gandit sa testez teoria. Cum? Printr-un mic experiment.

Explicatii: postul este scris la data afisata mai jos, dar este publicat mult mai tarziu intrucat publicarea lui ar putea compromite experimentul.

Experiment: intentionez sa deschid un profil pe un site de social networking. Profilul va fi al unui tip super sexy, un metrosexual autentic. La polul opus este profilul meu – cel al unui tip obisnuit. Pe fiecare profil voi lansa cateva cereri de prietenie (friend request pt. cunoscatori) in general catre fetele care doresc sa se expuna.

Ce urmarim: intentionam sa analizam comportamentul femeilor intr-un mediu de social networking. Din punctul meu de vedere experimentul se inscrie perfect in mission statementul acestui blog.

Comentarii:

 • 26 ianuarie 2012
  adina-popa

  Nici un comentariu aici? M de la marmacie?

  Răspunde
 • 27 ianuarie 2012

  Asta e un articol atat de vechi… din vreamea in care aveam 2-3 articole pe an. Deci nu se pune! :p

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: