|  Viață   |  Social networking – The sexy one

Social networking – The sexy one

Dam drumul experimentului. Ma conectez pe google.com si dau search: sexy man. Selectez images. Prima deziluzie: o gramada de poze cu maimute paroase si muschiuloase. Zic: s-a schimbat lumea. O fi criza financiara… 🙂 Caut cu atentie si dau peste un tip despre care pana si eu (un heterosexual convins) as fi spus ca este simpatic. Dintr-o data imi dau seama: am nevoie de mai multe poze ca sa par credibil, iar pozele trebuie sa fie relativ normala. Pt ca sunt baiat destept am gasit exact ceea ce trebuie.

Aleg un nume: Radu Buligan. Suna comun. Suna real. Da! Radu Buligan poate fi un baiat simpatic. Acum sa aleg siteul. Hi5? Naspa si plin de buguri. Facebook? Hmm, prea putina lume cu mentalitatea romaneasca. Am auzit de unul nou: Netlog. Caut si gasesc. Scurt si rapid imi creez contul. Acum partea placuta a experimentului: sa caut profile pentru friend request. Cu ce sa incep?. Iau un profil la intamplare. Din profil in profil lansez cateva cereri. Criteriile: profile care aveau o prima poza interesanta din toate punctele de vedere. :)) (anticipez niste tensiuni pe tema asta). Ce pot sa va asigur ca odata deschis un profil am dat friend request indiferent de cum era in realitatea persoana. Nu toate tipele mi se par interesante. Unele sunt grase. Altele sunt maritate. Altele sunt minore. Deci aveam o masa de studiu reprezentativa pentru experimentrul propus.

Acest topic este scris la putin timp dupa realizarea profilului si deja va pot da din rezultate. Pe parcursul etapei in care adaugam friend requesturi deja veneau stirile ca sunt acceptat. Nu trece mult timp si apar comenturi: „arati super„, „upsy ce baiat dragut……..si restul pozelor?„, „Ciao Radule- nu te supara dar parca nu-mi vine sa cred ca tu esti….daca ai mai incarca vreo 2-3 poze, sau 23…. Oricum wellcome …. „. Nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Daca imi fac profilul real si nu primesc nici un comment? :)) Hai sa nu ma stresez de pe acum.

Adaugă un Comentariu: