|  Viață   |  Cybersex

Cybersex

Cu o intarziere care deja ma caracterizeaza scriu si imi dau si eu cu parerea, ca tata de dupa gard, despre cybersex. Mai mult de cat atat afirm raspicat ca toti l-am practicat macar odata si probabil vom continua sa o facem. Cred ca deja sunteti cel putin mirati si spuneti: Eu sunt exceptia! Ei … eu nu cred. 😀

Hai sa creem un situatie si sa vedem catora li se potriveste! Ca orice utilizator de net care se respecta trebuie sa ai sau sa fi avut un cont pe siteuri gen: Hi5, FaceBook, etc. Normal ca browsand de plictiseala ai vazut ceva interesat si ai trimis un mesaj. Daca ai reusit sa nu fii monoton si sa iesi in evidenta poate ai primit si un raspuns, ulterior si un id de messenger. Ne apropiem nu credeti?

Excitat la gandul ca ai facut un mare pas inainte il bagi repede in lista si astepti cu nerabdare sa il vezi pe galben (adica online). Nu stiu cum sunt femeile (adica am niste idei dar sunt cam vagi in raport cu complexitate fenomenului) dar daca esti barbat deja apar primii aburi pe cortex pe baza asocierii pozelor de pe profil si a id-ului de messenger.

Timpul trece in favoarea ta si apare si prima discutie. La inceput totul decurge in limitele politetii (sau poate sunt eu mai monoton) dar inevitabil discutia se duce in zona amanuntelor picante. Partea fascinanta este ca monitorul iti ofera o (asa zisa) protectie care te face sa fii mai deschis si mai direct. E drept ca in ziua de azi nimeni nu se mai descrie pe chat ci trimite repede o poza care il avantajeaza. Dar chiar si asa discutia, combinata cu imaginea (care iti ofera o falsa garantie ca persoana este asa si in realitate) genereaza o senzatie de placere care o putem include in categoria cybersexului cotidian. Din punctul meu de vedere nu trebuie sa discuti cu cineva despre sex ca sa faci cybersex. Trebuie sa discuti despre ceva care iti face placere, care iti starneste imaginatia si iti genereaza niste senzatii ciudat de placute.

Cine a trecut prin asta probabil stie despre ce vorbesc. Cine nu, …. (minte) … mai are timp.

Comentarii:

  • 21 septembrie 2008

    no offence, dar ce ai descris tu mai devreme cred ca este flirting, adica ar putea si ar putea sa nu duca la cybersex, asa ca te contrazic in privinta definitiei cybersex-ului, adica trebuie sa te referi la sex explicit ca sa fie cybersex.. parerea mea.
    si da partea pe care ai descris-o tu, stiu o singura pers, care ar nega-o (si nu, nu sunt eu aceea :d) in rest… toti o facem voluntar sau involuntar

    Răspunde

Adaugă un Comentariu: