|  Viață   |  Mass Blogging

Mass Blogging

Intro: Topicul asta trebuia sa apara de mult pe blog si le cer scuze prietenilor care il asteptau.

Mai nou (aproape) toti avem un cate blog. Sau cel putin cei care nu ne permitem un psiholog ne-am facut un blog in care sa ne revarsam simtirile. Evident blogul nu ne pune acele intrebari cheie care ar trebui sa ne faca sa constientizam problemele din viata noastra si sa vedem solutiile, dar avand in vedere ca e moca, ne multumim si cu atat.

Intruna din zile mi-a venit urmatoarea idee: cum ar arata un mass blogging? Ce e ala? Pai i-am dat eu repede o definitie: mass blooging presupune lansarea unei teme, a unui subiect si dezbaterea lui simultana de catre mai multi bloggeri. Regulamentul mai presupune ca toti bloggerii sa posteze topicul odata, evitand astfel posibilitatea de ai influenta pe ceilalti.

Zis si facut. Closed2eyes si Didi the Wise au fost primii bloggeri care au marsat la idee. (Scuze fetelor dar mie blogger imi pare de genul masculin). Daca vor sa intre si altii in grup nu trebuie decat sa lase un comment in care sa isi anunte intentiile.

Si cum ne consideram persoane cu o inteligenta peste medie si subiectele trebuie sa fie pe masura. Asa ca primul subiect este: Cybersex.

Asta e tot. Deci sa ne apucam de treaba…. Ce o fi ala cybersex…?

Adaugă un Comentariu: