|  Viață   |  Black Friday mioritic

Black Friday mioritic

În mod tradițional Black Friday se organizează în ultima vineri din luna Noiembrie. Aplicat la 2013 asta ar trebui să se întâmple în data de 29 Noiembrie 2013. Ce nu au reușit apașii să facă în câteva zeci de ani, de când au pus bazele acestei sărbători consumeriste, au reușit românii în numai 2-3 ani. Iacă suntem și noi buni la ceva. Anul viitor vor fi alții care îl vor devansa cu 2 săptămâni și tot așa până îl mutăm pe 14 Februarie! Să moară apașii de ciudă!
evoMag a anunțat că, după o analiză complexă, va devansa Black Friday cu 7 zile, căci adevărata Black Friday ar trebui să fie pe 22 Noiembrie. Pentru cei care sunt în business, dar chiar și pentru pictori și alți artiști care poate nu prea le au cu marketingul, este clar că aceasta este o mișcare smecheră, de a fura caimacul. Multora nu le place caimacul, dar te asigur că are proprietăți hrănitoare. La câteva zile de la anunțul făcut de cei de la evoMag și eMag s-a raliat și va da cu reduceri tot pe 22 Noiembrie 2013.
Așa că cei care doreau să achiziționeze produse de la cei doi furnizori ar trebui să stea cu ochii pe site, ca pe butelie, vinerea viitoare: 22 Noiembrie 2013. Pun pariu că ambele firme își vor reface stocurile până pe 29 și vor mai da un atac de tip Black Friday și pe 29 Noiembrie. Detalii pe linkurile de mai jos.
Produse evoMAG.ro

Până acum nu am cumpărat niciodată de Black Friday și nu pentru că nu aș fi vrut, ci pentru că s-au terminat produsele până să ajung eu la PC. Anul acesta urmăresc o imprimantă: Multifunctional Inkjet color Epson L355, A4, Wireless, care astăzi costă 1.000 RON.  
Partea proastă a acestui tip de eveniment este că ne face să acționăm ca o turmă de antilope care trebuie să traverseze răul înțesat cu crocodili: haotic și cu disperare. Partea bună este că generează consum, iar dacă economia are nevoie de ceva, atunci are nevoie de consum și de export. M-aș declara mulțumit dacă, de Black Friday fiecare am cumpăra și un produs românesc. În felul acesta banii cheltuiți vor plăti o părticică din salariul unui român, care la rândul lui poate cumpără ceva românesc și plătește o părticică din salariul altuia.

Până una alta: Spor la cumpărături!

Adaugă un Comentariu: