|  Viață   |  Vând săpun

Vând săpun

Ce îmi place mie când merg la o întâlnire și mă întorc cu câte un cadou! Nu că aș fi materialist, dar nu mi se întâmplă un altfel de lucru atât de des pe cât ar fi normal . Ok! Ok! Recunosc! Mi s-a întâmplat o singură dată! Dar ce contează? Important este că am primit ceva.

Centrul Vechi. Șelari. Eu am două cărți sub braț, ea are poșetă. Ne așezăm la o terasă. Afară e soare, iar lumina se sparge în nuanțe de verde transparent, prin sticlele agățate de plafon. E cald. Comand o bere și o limonadă. Vorbim de vreme, de evenimente trecute. Cărțile stau pe un colț de masă, iar am mâna  o țin peste ele. Nu sunt pregătit, încă, să le dau. A sosit momentul. Împing cele două cărți, cu grijă și oarecum palmat, întrucât nu ne aflăm în locul în care să dai de bănuit că citești. Ea se uită pieziș. Se aștepta să fie patru bucăți. Sunt doar două. Motivez. Ea deschide geanta, bagă cărțile și îmi spune:
– Uite, Mihalca! Nu vreau să crezi că sunt o fată rea și ți-am adus trei săpunuri: levănțică, portocală și miere, lămâie și musețel. Sunt făcute în casă de mâinile mele. Ei și ale soră-mii și ale mamei, dar nu contează! Vezi câtă grijă am de tine? Îți trebuie produse naturale!

Tipa de la masa de vis-a-vis îmi aruncă o privire. E prea piți like style ca să se uite la mine. Nu s-ar uita la mine nici dacă aș rămâne printre ultimii 10 bărbați de pe planetă și singurul din Europa. Însemnă că a simțit mirosul de levănțică. Nu mă simt în siguranță, dar îmi amintesc că am un man purse și le ascund în grabă. Nu înainte de a-i zâmbi cochet, domnișoarei de vis-a-vis care râvnește la levănțica mea.

Și uite așa am intrat în afaceri cu săpun. De astăzi, vând săpun de casă. Am diverse sortimente și un singur preț: 15 lei/bucată. Nu dau factură și nici chitanță. Săpunul de casă se dă numai pe evaziune fiscală.

Dacă vreau să le vând am zis că mă comport și eu ca un beauty editor și să le folosesc pe pielea mea, mai întâi. Și uite așa se spală Mariusică cu levănțică de ceva timp. Îl poți surprinde cum se plimbă prin casă, iar la trecerea din cameră în bucătărie își mai duce mâinile la nas și exclamă: Foarte tare, frate! Partea nasoală e că atunci când deschid ușa la baie am impresia că am intrat în florărie și dau cu saru’mâna, dar tanti nu îmi răspunde. Hai mai bine să vă prezint marfa, căci deja știți că sunt ciudățel.

Săpun din lapte de capră și ulei de levănțică. Conține: uleiuri saponificate de palmier, cocos, orez, măsline, floarea soarelui, unt de shea, ulei esențial de levănțică și inserții cu semințe de levănțică, precum și cu bucățele dintr-un alt săpun cu levănțică și tărâțe. Gramaj: 100-110 gr. Cost: 15 RON.

Săpun din lapte de capră și scorțișoară. Conține: uleiuri saponificate de palmier, măsline, arahide, cocos, unt de shea, ulei de sâmburi de strugure, ulei esențial de scorțișoară, argilă. Gramaj: 100-110 gr. Cost: 15 RON.


Săpun din mușețel, roiniță și lămâie. Conține: ceai de musețel, uleiuri saponificate de palmier, cocos, porumb, unt de shea, ulei de avocado, ulei de măsline, ulei arahide, tărâțe și inserții (zonele mai deschise la culoare) din alt săpun făcut cu miere. Gramaj: 10 RON / 55-60 gr. (cele în formă de floare) sau 15 RON / 100-110 gr. (cele din dreapta)

Săpun din spirulină și ulei de avogado. Conține: uleiuri saponificate de palmier, cocos, orez, semințe de struguri, ulei de avocado, spirulină și argilă albastră. Gramaj: 100-110 gr. Cost: 15 RON.



Cam asta e marfa. Am vorbit cu Blejnar și mi-a spus că e ok cu plata pe card. El nu vede! 😉

Mesaj pentru Moldoveanca Șefă: Sărut mâna, mamă! Te roagă Nicolle să îi dai niște muguri de brad și niște cătină. Are rețete noi, bazate pe aceste elemente. Cică ne dă la schimb săpun gratis! Te pup! Sâmbătă ajung acasă, dar mai pe seară, căci Blonda are programare la coafor. Ea nu poate servi ouă roșii dacă nu are părul aranjat în capitală. 😀

NR: Mai multe detalii despre săpun găsești aici.

Comentarii:

  • 12 aprilie 2012
    Anonim

    "Centrul Vechi. Șelari. Eu am două cărți sub braț, ea are poșetă. Ne așezăm la o terasă. Afară e soare, iar lumina se sparge în nuanțe de verde transparent, prin sticlele agățate de plafon. E cald. Comand o bere și o limonadă. Vorbim de vreme, de evenimente trecute. Cărțile stau pe un colț de masă, iar am mâna o țin peste' ele. Nu sunt pregătit, încă, să le dau.>>

    Stau, ma gandesc.. ma hotarasc, joc AS de trefla.

    PS: mama cat de gay ai ajuns omule!!!

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Daca a citi e gay, atunci eu vreau sa fiu super gay! 😉

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012
    gabi

    Vreau sa cumpar si eu doua sapunuri : levantica si spirulina .

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    S-a notat. Sapunurile sunt la uscat pana pe 30 Aprilie. Foloseste adresa de email de pe pagina Despre mine si da-mi informatii despre cum te pot contacta.

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Cred ca cel cu levantica este cel mai fain. Si cel sub forma de floricele 😀 Stiai ca poti participa cu postul asta la concursul de pe Merita Citit? Iti poti alege tu premiul oferit de Smuff, iar eu cred ca sunt super interesante cele dintre care poti alege.

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012
    gabi

    ok ,poate mai vreau si pentru altii .

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012
    Anonim

    Buna! Am deschis pagina cu alta intentie (aceea de a-ti multumi), dar prefer sa raman la a te felicita pentru pozitia exprimata fata de citit si de carti. Semnatura: Sora:) sau ca sa fiu in asentimentul tau super lesbi 🙂

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Cristina, nu prea mai cred eu in premii. Stiu ca am si eu un articol pe siteul tau si mi-a adus multi vizitatori. Dar e un fel de politica interna sa nu imi pun eu linkurile acolo. Daca este vreun cititor care considera asta e ok.

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Cu mare placere. 🙂

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Buna! Alta intentie? Care ar fi aceea? 😕
    E bine de stiut ca mai am inca o sora! Cati bani iti trebuie? =))

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012
    Anonim

    Pai intentia initiala este exprimata intre paranteze, dar am "deturnat-o" in felicitare. Acum ca mi-ai pomenit de bani, iti solicit sa ma adopti (nu cred ca este verbul potrivit, dar nu stiu sa existe unul pentru acest proces)pe post de sora. Este drept ca trebuie "sa ma negociezi" de la N. si nu cred ca va fi treaba usoara, dar iti doresc succes!

    Răspunde
  • 12 aprilie 2012

    Nu e nimic ce un pahar de vin bun (rosu si sec) nu rezolva. In cel mai rau caz, ne infratim si cu N.

    Răspunde
  • 13 aprilie 2012
    adina-popa

    ce-am inteles eu de aici????ca simbata treci prin orasul meu… si ..daca stau la pod,iti vad mutrita…spalata cu levantica.
    asa-i?

    Răspunde
  • 13 aprilie 2012

    Presupun ca da. 🙂 Eu zic sa ne vedem la o cafea cand treci prin Bucuresti. Acum nu merg cu masina mea, deci nu fac eu programul.

    Răspunde
  • 13 aprilie 2012
    adina-popa

    Am zis ca iti vad mutrita…nu ca te dau jos din masina. Prima iesire in Bucuresti ar fi programata la sfirsitul lunii mai,unde sint invitata la o intilnire. Daca n-oi gasi un partener pentru intilnirea aia ,am sa te iau cu mine(nu e loc sa zici "NU").

    Răspunde
  • 13 aprilie 2012

    Ma duc ca imi calca camasa! 😀 Sunt pregatit!

    Răspunde
  • 13 aprilie 2012
    adina-popa

    Nu stiu cine ti-o calca…sper sa nu o calce in picioare.Si nu e cazul sa fii chiar apretat. Va fi o intilnire intre niste prieteni mai mult sau mai putin virtuali…

    Răspunde
  • 21 aprilie 2012
    gabi

    Mariusica ,ce faci ? Esti cam ocupat , bag seama , cu vanzarea de sapun .Ori ,pe aceeasi tema , te plimbi prin casa vorbind singur ? Ori , pregatesti tu , ceva de zile mari ?!…

    Răspunde
  • 23 aprilie 2012

    Buna Gabi,

    Nu pregatesc nimic spectaculos. Pur si simplu timpul a trecut, repede, timpul si nu am avut nimic spectaculos de povestit pe blog.

    Iti pregatesc sapunurile. 🙂 Sunt aproape gata.

    Răspunde
  • 27 aprilie 2012

    Salut! Imi plac sapunurile tale, cred ca o sa imi cumpar si eu. Daca vrei sa iti vinzi produsele mai usor, iti recomand un site de anunturi donda.ro O zi frumoasa!

    Răspunde
  • 4 mai 2012
    gabi

    Marius ,

    Am primit sapunurile , multumesc si pentru cadouri . O singura problema am : in loc de levantica am primit scortisoara …Si eu care voiam sa ma plimb prin casa mirosind a levantica …

    Răspunde
  • 5 mai 2012

    Sunt incepatar si asta se vede. Am sa incerc sa o rezolv cumva. Nu promit, dar ma sa incerc.

    Răspunde
  • 5 mai 2012

    Daca tu crezi ca te ajuta linkurile pe de blogul meu la SEO te inseli. Nu am prea multi cititori. S-ar putea chiar sa te trag in jos.

    Bafta!

    Răspunde
  • 4 august 2013
    Anonim

    Marius ,
    buna seara ,
    sper ca de aceasta data sa-mi reuseasca !
    e la Bucuresti Maria , fiica mea , si as vrea niste sapunuri 5…10.. cum sa facem ?

    Răspunde
  • 4 august 2013

    Buna,

    Stii si de care? Incerc sa iau legatura si revin. 🙂

    Răspunde
  • 5 august 2013

    Poti lua legatura cu persoana care le produce aici: https://www.facebook.com/manufactura.sapun

    Probabil ca fiica ta are cont de facebook. 🙂

    Răspunde
  • 5 august 2013
    Anonim

    ok , merci mult

    Răspunde

Adaugă un Comentariu: