|  Viață   |  Let’s do it Romania – Echipa 1390

Let’s do it Romania – Echipa 1390

Într-una din zile, țopăind ca o floricică din blog în blog am ajuns la Andrada, aka Verzi și Uscate. Am ajuns un pic cam târziu, pentru că încă din al doilea articol pe care l-am citit am aflat că se mărită. Pfff și îmi plăcea prenumele foarte mult, bașca femeia scrie bine și amuzant. Acum că mi-o furase deja, zic să mai arunc un ochi prin zonă. Așa am găsit apelul ei la Let’s do it România. I-am lăsat un comment că vreau să particip și eu și uite așa astăzi întrerupem seria articolelor thailandeze pentru un apel la voluntariat.

Weekend-ul ăsta era programată Operațiunea Johnny II în Delta Dunării. M-a spurcat Gramanschi la greu că îl las baltă ca să mă duc să stâng gunoaie. Promisiunea e promisiune. Dacă i-am promis Adradei că vin, nu mai există cale de întoarcere. Partea amuzantă e că Andrada nu poate să mai vină. Dar eu pot și am să mă duc cu prietenele ei. Am constatat ca multe sunt blogărițe periculoase, adică au PR 3 (page rank). Poate învăț și eu ceva de la ele. 😛

Așa că sâmbătă sunt la Let’s do it România. Fac parte din echipa 1390. Voluntariatul asta e o chestie data dracului. Astăzi am trimis un mass email printre persoanele înscrise în echipă și am constatat că sunt singurul bărbat. Deși cam mustăceam eu pe la ora dimineții, mi-am dat seama că nu e bine. Dacă, din cauza căldurii, își dau seama că între bărbați și gunoaie este o relație de congruență și se decid să mă împacheteze într-un săculeț de plastic și să mă lase pe marginea drumului? Așa că vin cu un apel să va alăturați echipei 1390 de la Let’s do it România. Nu o să o dau în patetic să va explic ce înseamnă să curățăm țara de gunoaie și cum vom schimba noi față României într-o singură zi. Pot însă să îți spun că e un exercițiu de echipă. Eu pentru asta merg. Sunt vreo 10 oameni pe care nu îi cunosc și cu care, pentru câteva ore, voi face echipă în realizarea unui obiectiv. Astăzi mi-au picat ochii pe un citat pe care Radu Georgescu l-a adus din America: „Orice român este mai deștept decât orice american și oricare cinci americani sunt mai destepți care oricare cinci români„. Futu-le mama lor de americani (pe care de altfel îi simpatizez) hai să facem și noi o echipă sâmbătă. Sunt convins că va fi mișcare și distracție.

Deși are un program care poate lua schimbări dramatice și neașteptate, DT a confirmat că mă însoțește la eveniment. În lista de discuții figurează ca prietena lui Marius. ;;) Îmi este clar că DT o va comite. Sigur găsește o bombă printre gunoaie. De fapt Doamne ferește, ca ea o și detonează, accidental. Dar îmi e clar ca nu poate sta ea cumințică o jumătate de zi. Dacă vrei sa vezi un elicopter de aproape (cel de la SMURD) hai în echipa 1390. Dacă nici cu șansa de a o vedea pe DT la chip și de a verifica pe proprie piele dacă relatările mele despre ea sunt reale nu te animă, atunci nu mai am nici o altă șansă de a te convinge.

Aștept comentarii de la persoanele care doresc să se alăture echipei 1390 de la Let’s do it România. Înscrierile de fac pe siteul Let’s do it Romania. Iți pot furniza și eu detalii despre cum poți să te alaturi echipei noastre. Mulțumesc anticipat celor care se decid să vină.

Comentarii:

Adaugă un Comentariu: