|  Viață   |  Unde mi-e pisicuța?

Unde mi-e pisicuța?

Încă de la început îți spun că eu nu am pisică în casă. Mai mult decât atât am specificat în contractul de închiriere că nu am voie să dețin animale în spațiu. Acum realizez că această clauza este puțin cam dură întrucât ar trebui, uneori, să mă dau chiar pe mine afară. Și totuși de o zi jumătate eu îmi caut pisicuța și nu reușesc să dau de ea.

Intru în detalii pentru că poate am stârnit deja curiozitatea. Peste câteva ore trebuie să plec la aeroport cu destinația finală Bangkok, Thailanda. Am escală la Amsterdam, ceea ce e un pic amuzant. Thailanda fiind recunoscută pentru …. oamenii prietenoși, vine Saruman și îmi zice: „Băi, voi v-ați pus escală la Amsterndam să va faceți încălzirea sau care e faza?”. Al dracu Furnică cum a conceput ruta asta și mie nu mi-a spus nimic.

Ajung și la pisicuța, nu te grăbi. Ieri m-am apucat să fac curățenie în casă. Așa îmi place mie, ca atunci când revin să găsesc casa într-o stare faină și care să mă facă să mă simț bine. Pisicuța este coșul de gunoi pe care îl am pe birou. O găletușă cu cap de pisică, deschizi gura, bagi mizeria. Nu am consumat alcool și nici droguri și totuși, de ieri, nu o mai găsesc. Precizec că locuiesc și într-o garsonieră așa că prea mult spațiu în care să o pierd nu aș avea. M-am uitat în gunoi, în dulapuri, în baie, peste tot și pisicuța nu apare.

Nu prea mai am timp să o caut pentru că trebuie să mă apuc de împachetat. DT îmi spune că însoțitoarele de zbor de pe KLM nu zâmbesc. Mi-am  propus să îl pun pe Furnică să o gâdile pe una dintre ele (cea mai frumușică evident) și eu să îi fac poză. 😉 Vedem ce iese.

O zi faină tuturor. Poate ne auzim din Bangkok.

Comentarii:

 • 29 august 2011
  Iona

  Nu-i mare problema ca a disparut pt ca nu o sa mai ai nevoie de "pisicuta" 2-3 luni de cand te intaorci… Cel putin asta iti doresc.

  P.S. Nu stiu ce e cu voi astia din Piatra de aveti toti o obsesie cu Pisicuta

  Răspunde
 • 29 august 2011
  Iona

  … sau, daca nu esti atent, e posibil sa nu mai ai voie 2-3 luni sa te joci cu "pisicuta"

  Răspunde
 • 29 august 2011
  DidiTheWise

  hmm.. cum sa-ti urez eu noroc sa-ti gasesti pisicuta?:)))Suna mult prea dubios! in schimb iti pot ura o super distractie fructuoasa in Bangkok!:)

  Răspunde
 • 29 august 2011
  Anonim

  o destinatie exotica ti-ai ales …ceea ce este super! Distractie maxima!!!! si Maxima sper sa fie . Si P.S. – daca se face un nou film hangover te rog sa nu fii personajul principal:))). Cu Bine Alexandra

  Răspunde
 • 29 august 2011

  Salut tuturor,

  Cand voi inca sunteti la munca eu am terminat de alergat cu Furnica pe strazi. Am mancat tot felul de ciudatenii si acum ne relaxam cu un Heineken.

  @Ion,
  Prietenul tau stie regulile. Nu se va intoarce nici cu restrictia de 2-3 luni nici cu lipsa de nevoie de 2-3 luni. Cel mult se poate intoarce cu o experienta imbogatatita.

  @Didi,
  Multumesc frumos pt urari.

  @Alexandra,
  Esti nelipsita si de nelipsit! Cand e vorba de hangover sunt intotdeauna personajul principal.

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: