|  Viață   |  Cu blonda la mare

Cu blonda la mare

Nu sunt un tip căruia să îi placă să stea la plajă. Asta poate și din cauză că am 5 milioane de alunele pe corp și trebuie să le feresc de soare. Crema de protecție solară s-a inventat pentru mine mult prea târziu și acum trebuie să fiu mult mai atent. Prietenul meu Gramanschi m-a abordat într-o zi:

 – Băi,  Mihalca! Așa prieten îmi ești tu de nu vii să petrecem un week-end împreună la mare? Toate ca toate. Mă poți acuza de orice pe planeta asta, dar nu de faptul că nu îmi respect prietenii. Deci: mă duc la mare.

 Gramanschi – care apropo se trage dintr-o familie de nobili polonezi sau cel puțin așa m-au păcălit pe mine ultima data, pe fondul unui consum exagerat de alcool – mă întreabă:
  – Și cu cine ai să vii?
  – Tu cu cine ai vrea? – întreb eu curios deși intuiam răspunsul.
  – Păi ia să vii tu cu DT să văd eu cine ți-a mâncat sufletul. – Încep să râd și îi rapsund:
  – DT nu vine. E ocupată weekend-ul asta. Alege altceva: bloda, brunetă, șatena sau roșcată? – Sperăm să nu aleagă roșcată că îmi crea niscaiva dificultăți. Dar pe toate celalalte paliere stăteam confortabil.
  – Blondă să fie! – vine verdictul.

Răsuflu ușurat și încep să trec posibilitățile în revistă. Ar fi fost vreo 2-3 variante, dar îmi e greu să mă decid. Îmi amintesc că ai mei sunt la mare zilele astea și bașca, sunt cazați cam la 3-4 km de casa lui Gramanschi. Deci, vizita este obligatorie. Asta pune puțină presiune pe alegere că mama….. ca orice mamă de băiat știți cum e. Nu prea am încotro și o aleg pe blonda acestui weekend, conștient fiind că va trebui să o prezint părinților.

Știu că puținii cititori s-au obișnuit să scriu despre DT. Ei uite că voi introduce noi personaje, iar cel din acest topic este blonda. Trebuie să știți că mie nu prea îmi place de blondă. De fapt, nu suntem câtuși de puțin potriviți. În dragoste e orgolioasă și răzbunătoare. Eu nu am mândrie și sunt răbdător. Ea ea împrăștiată. Eu sunt rațional. Ea e rece și distantă. Eu sunt pasional. Ea e frumușică. Eu sunt cam naspetel. În mod ciudat însă ea mă iubește și eu o iubesc. Cine ar fi crezut?

 O sun pe blondă și îi zic:
 – Week-endul asta s-ar putea să plec la mare.
 – Ce bine! Mă iei și pe mine?
 – Stai să mă gândesc că nu știu cu cine voi merge – încercam eu să o scald puțin. Bani ai, în caz că mergem? 
 – Nu prea. Dar nu merg cu ține? Nu cred că mi-ar trebui… – zise blonda și avea oarecum dreptate. Dacă urma să o invit era clar că mă voi fi ocupat de toate aspectele călătoriei. 

Și uite așa sâmbătă o iau pe blondă și mergem la mare. Ea îmi va povesti de fanii ei. Îi vom lua pe fiecare în parte: ce îi place? ce nu îi place? cum este? etc. Pe urmă trecem la mine. Îi voi povesti despre viața mea. Finalul îl știu. Ajungem să povestim în paralel, fiecare despre ce îl doare și după 2-3 ore, să ne uităm unul la altul mulțumiți și să spunem: „Îți mulțumesc că m-ai ascultat. Mi-ai fost de un real folos!”. Pâna atunci mai am o petrecere vineri seara așa că să vină weekend-ul.

Comentarii:

 • 11 august 2011

  bere? 🙂

  Răspunde
 • 11 august 2011

  Buna Bibliophile,

  Nu e o bere, e chiar o persoana reala. :)) Nu beau in timp ce conduc…

  PS: Am ridicat cartea. Multumesc frumos. Inauntru era o fotografie de a ta?

  Răspunde
 • 11 august 2011
  DidiTheWise

  aha.. o blonda! stiam eu ca blondele se distreaza cel mai bine.. offf :((((

  si eu care te-am luat la film…..

  Răspunde
 • 11 august 2011
  Anonim

  offf … finalul e trist .. fii mai indraznet:D

  Răspunde
 • 11 august 2011

  @Didi,

  Daca erai blonda sigur erai pe prima pozitie…. :p Ce sa fac eu daca omul a vrut bloda? 🙂

  Răspunde
 • 11 august 2011

  @Anonim,

  Mai indraznet? Pot incerca, dar nu am inteles in ce directie? Ma lamuresti?

  Răspunde
 • 11 august 2011
  Blondaaaaaaaa

  hahahahahahaha:)))))))))))))))))) fff tare…ce pot sa mai zic…decat ca…te iubesc!!!! Na, ca am spus-ooooooooooo!!!

  Răspunde
 • 11 august 2011

  Asta mai imi trebuia acum si comentarii de la Bloda… =)) Tu fii cumintica si pregateste-ti bagajul. Sambata plecam in zori… Sa aiba timp soarele sa te bage in sedinta… 😉

  Cat despre iubire…. esti cea mai putin costisitoare iubire a mea… ;))

  Răspunde
 • 11 august 2011
  DidiTheWise

  pai bine mai si un anunt cu 2 zile inainte, nu se putea? tot se intreba la un moment dat un amic, cum as arata blonda, ii dadeai ocazia sa afle :)) Maxima distractie iti urez tie si blondei! 😉

  Răspunde
 • 11 august 2011

  Didi,

  Iti recomand achizitionarea unui set de peruci – all colours. In felul asta nu ma mai ratezi… 😉

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: