|  Viață   |  Bibliophile mi-a dat premiu

Bibliophile mi-a dat premiu

Ca un tip cu studii de informatică știu că teoria numerelor aleatorare e destul de complicată. Pe înțelesul celor fără cunostiinte avansate de IT este dificil să faci o mașină (aka PC) și să scrii un agloritm care să îți genereze numere aleatoare. Nu știu dacă mă fac înțeles, dar atâta timp cât există un algoritm există și metodă de a prevedea rezultatele algoritmului. De data asta random.org a generat numărul meu în concursul organizat de Bibliophile.ro. Nu mai îmi aminteam că am participat și nici nu mai știu ce a trebuit să fac. Probabil am dat Like pe undeva….

Și uite așa am câștigat primul concurs din viața mea. Voi primi o carte: Moartea unui expert, de P.D. James. Nu am primit niciodată nimic moca, dar sunt pregătit să mă conformez. Așa că dacă aveți mașini, bani, excursii, biciclete, sarmale, beri, mărgele, iubite, etc. sunt pregătit să le primesc. Mă simt pe val. Tocmai am auzit că iar s-a adunat o sumă mai mare la loto 6 din 49. O șansă din 13.983.816 de variante posibile. Ceva mai bine decât probabilitatea de a o lua pe DT de nevastă.

Apropo de DT. Se pare că lumea e interesată să afle ce mai face și cum o duce. Încerc să recuperez și să vin cu un articol și pe tema asta. În ultimele săptămâni nu am avut chef de scris și după cum chiar DT m-a învățat: nu scriu doar că să îmi simt degetele pe tastatură.

 
Mulțumesc Bibliophile pentru carte și promit că o voi citi și voi reveni cu o recenzie.

Comentarii:

 • 29 iulie 2011

  Cu cea mai mare placere :). Ti-o trimit luni, azi am fost cam ocupata si n-am avut deloc timp sa trec pe la posta. 😐

  Răspunde
 • 30 iulie 2011

  Nu e nici o graba. Oricand ai timp. 😉

  Răspunde
 • 3 august 2011
  DidiTheWise

  Felicitari! Sambata am fost la film, in Sun si aveau o chestie cu razuit… am razuit si am castigat un dublu cd de Laurent Wolf. E adevarat, nu ascult Wolf,daaaaaaaar am castigat!!.. instant m-am gandit la blogul tau:)) nici eu nu am castigat vreodata.
  Poate incepe sa ni se schimbe norocul? Ce zici de asta?

  Răspunde
 • 3 august 2011

  Buna Didi,

  Trecand peste faptul ca ai fost la film si nu m-ai sunat sa ma inviti…. :p …. ma bucur ca ai inceput sa castigi si tu. O fi ceva!

  Eu am fost norocos mereu. Nu am castigat chestii, dar cred ca viata a fost buna cu mine. 🙂

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: