|  Viață   |  Articol fără titlu

Articol fără titlu

M-am uitat la cele mai populare articole şi am constatat că în top domină topicuri ce conţin cuvandul femeie sau alţi termeni care duc cu gândul la o femeie. Cu excepţia articolului DT e femeie!, care conduce în top detaşat şi care mi-a plăcut şi mie la momentul respectiv, restul articolelor mele favorite nu se regăsesc în top 10. Judecând după comentarii, cititorii mei sunt în mare parte femei (faine sau cel puțin așa îmi place să cred). Asta mă pune puțin pe gânduri. Constat, deci, că și femeile tot despre femei vor să citească.

Din punctul meu de vedere am articole mai bune decât cele prezente în top. Ceva însă le deosebeşte. Titlul! Concluzia mea este că titlul face 50% din afişări. Vorba lui Puia: Die my mother if i lie. Am o curiozitate, în legătură cu care am nevoie de ajutorul tău: dacă ar fi să te gândeşti la toate articolele pe care le-ai citit până acum care e favoritul tău? Sunt foarte curios să aflu ce îţi place să citeşti.
   
Am mai făcut încă un experiment. La unul din articole nu am postat linkul pe reţelele de socializare. Vreţi să ştiţi câte vizualizare are? Nu ştiu. Dar va asigur că foarte puţine. Deci, fără Facebook, Twitter, Netlog sunt mort. Nu mă citeşte nici draq. Facebook este de departe cel mai eficient.

 
Vreau totuşi să mulţumesc celor care aruncă un ochi pe ce scriu. Google îmi da PR 1 (PR = Page Rank), ceea ce nu e rău dacă mă întrebi pe mine. 🙂 Când ajung la PR 5 (aka never) bag banere, mă umplu de bani şi plec în Maldive.  =))

Comentarii:

 • 10 iunie 2011

  Eu am ajuns la PR 4, dar dupa aia mi-am schimbat domeniul si actualmente am 0. Nevertheless, sa stii ca nu prea s-a aruncat lumea la platit bannere pe un blog despre carti si filme, a.i. astazi tot in Iasi sunt, nu in Maldive. Regretabil! :))

  Răspunde
 • 10 iunie 2011

  Iasi vs. Maldive? Hmm. Poate pt ca sunt din zona dar pun pariu ca in Iasi sunt femei mai frumoase ca in Maldive.

  PR4? E incredibil de mult. Asta inseamna foarte multi vizitatori. Felicitari. Sunt surprins, daca imi spui ca blogul tau nu genereaza deloc venit la traficul asta.

  Răspunde
 • 10 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  "Zambile pentru DT" e clar favoritul meu.
  Pe urma "Eu vs Barbosu" si "DT e femeie"

  Mentiunea 1 pentru metafora din "Repar becuri…."

  Dar sa stii ca nu prea conteaza ce ne place noua sa citim. Mult mai important este ce (sau despre ce) iti place tie sa scrii.

  Răspunde
 • 10 iunie 2011

  @Ugly Kid Joe,

  Unele dintre ele imi sunt favorite. Bravo! Am sa pun pe blog si lista articolelor pe care le prefer.

  Btw cand bem o bere si pot sa aflu cine esti?

  Răspunde
 • 11 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  @Marius
  Cam dificil. Eu trec prin Romania destul de rar, cateva zile, o data, de doua ori pe an.

  Deocamdata nu stiu cand e urmatoarea vizita si nici cat timp o sa am la dispozitie dar poate ma scoti, eventual si cu DT ;), la o piesa de teatru pe care sa o discutam apoi la o bere.

  Răspunde
 • 12 iunie 2011

  @Ugly Kit Joe,

  Stiam eu ca tot la DT se ajunge. 😛 Am sa ii transmit si vedem ce spune. 🙂

  Răspunde
 • 12 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  :)) Am zis eventual.

  Sunt curios dintr-un singur motiv: vreau sa imi confirm convingerea ca e o fata absolut normala si ca "frumusetea" e in ochii privitorului (in cazul nostru, al scriitorului…de blog)

  PS: nu cred ca m-am pus bine cu ea (si probabil nici cu tine) dupa comentariul asta dar sper sa nu o ia personal. Apare aici nu ca persoana ci ca subiect al unei idei filosofice sau ca personaj literar daca vrei.

  Răspunde
 • 12 iunie 2011

  @Ugly Kit Joe,

  Astazi i-am povestit. A inceput sa rada si mi-a spus: "Sunt o diva. Da-i numarul meu."

  Cat despre "a te pune bine" cu unul sau cu altul, amandoi stim de gluma, deci suntem foarte OK.

  PS: DT este un arhietip de femeie, pe cale sa devina personaj literar.

  Răspunde
 • 13 iunie 2011
  DT

  Ugly Kid Joe,

  Da-mi voie ca atunci cand treci pri Romania, in acea singura data sau acele doua ori pe an sa te pup drept multumire. In sfarsit cineva (tu) si-a dat seama cum stau lucrurile. Nu am nimic in comun cu acest personaj (DT) exceptand intamplarile. Sunt o oarecare tipa, stearsa si super banala. Se pare ca cineva trebuie sa ajunga pe la oftalmologie. ;))

  Răspunde
 • 13 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  @DT
  Probabil asa i-ai raspuns si lui Marius, dar el a auzit "Sunt o diva" 🙂

  Răspunde
 • 13 iunie 2011
  DT

  Deci trebuie sa il programez si la ORL.

  Răspunde
 • 13 iunie 2011
  Iona

  @DT

  … sa nu inteleaga derbedeul ca mananci litere.

  Răspunde
 • 14 iunie 2011
  "DT"

  @Iona
  Derbedeul imi este in suflet drept pentru care te-as ruga sa ai mare bagare de seama cand ai ceva de afirmat la adresa lui daca nu vrei sa-mi plece zambetul,cat despre litere…nu-s pe gustul meu,iar pentru "A"-ul meu se munceste mai mult decat poti gandi tu.

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: