|  Viață   |  Karlovy Vary

Karlovy Vary

Când nu mă calcă biciclistele, când nu (mai) sunt asaltat de studente, dive, zâne, mândre și alte tipologii feminine, visez la una singură. Una care să fie doar a mea. Iar dacă-ar fi să fie vreodată, cu siguranță nu aș duce-o în Karlovy Vary, că iar plec în concediu om liber, degrevat de sarcini, și mă întorc însurat. Chestia asta mi s-a întâmplat pe bune, deci nu e de joacă! Concediile (mele, de acum înainte,) trebuie să fie foarte bine planificate. De genul: ” – Iubire, dacă pe parcursul concediului mă lasă genunchii și mă apuc să vorbesc în dodii, și dacă pe deasupra mai scot din buzunar vreo cutiuță mică, tu să nu mă lași, și să îmi dai una peste ceafă! Să mă prinzi de umeri și să mă scuturi puternic, până când vezi că îmi revine privirea la normal. La nevoie, te poți ajuta de vreo umbrela, de nu-mi revin rapid!”.
De data asta am fost pe fugă, ceea ce înseamnă că va trebui să mă întorc cândva. Și chiar dacă Karlovy Vary este o stațiune balneară, celebră pentru izvoarele cu apă termală, pe care le trag rușii la măsea de zici că au în conținut 90% votca, sper să ajung înainte de pensie, cât încă mai pot să mă plimb ore întregi pe străduțe fără să mă doară spatele și încă mai pot  face dragoste până dimineața în zori. Și știu și unde, și știu și cum, și știu până și decorul, căci am întâlnit aici unul din cele mai faine hoteluri din câte mi-au fost date să văd până acum. Îmi lipsește doar ea, dar acesta este un detaliu minor, asupra căruia pot reflecta în anii ce stau să vină. Dacă am o problemă atunci când vine vorba să îmi împart femeia, ei uite că nu mă deranjează să împart hotelul, cu oricine. Așa că uite linkul de booking Dvorana și cel direct al hotelului Dvorana. Pentru cine ajunge aici, e musai să încerce rața! (poze cu rața am să postez pe pagina de Facebook – Mihalca.ro: aici)
Cam așa arată de sus, Karlovy Vary și mie unul nu mi se pare că arată deloc rău. Îmi aduce a Piatra-Neamț, chiar dacă noi nu avem ape termale, ci doar apa minerală pe care o asortam cu vinul din dotare.

Să ne auzim cu bine! De oriunde!

Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Karlovy_Vary
Sursa: www.karlovyvaryspas.cz/karlovy-vary
Sursa: www.karlovyvaryspas.cz/karlovy-vary
Sursa: www.karlovyvaryspas.cz/karlovy-vary

Sursa: www.karlovyvaryspas.cz/karlovy-vary

Echipa Ra Workshop

O suită de fotografii mult mai convingătoare găsești aici.

Comentarii:

 • 23 aprilie 2014
  DidiTheWise

  Deeeeci!!
  cu tine nu mai pot! serios! ce insurat.. ce inel? ia zi, cine te-a vrajit? si de data asta vreau si poze clare si date exacte.. prea te crezi poet si o dai pe la Suceava si Arad.. zau asa! 🙂

  p.s: ai zis ca daca te intreb pe blog.. imi raspunzi 😛

  Răspunde
 • 23 aprilie 2014

  Raspund Didi, cum sa nu raspund!

  Numai ca nici eu nu pricep. Ce poze? Ce vrajit?
  Si nu mai scrie pe blogul cuvantul "insurat" sau ceva din familia lexicala ca iti dau ban! =))

  Răspunde
 • 23 aprilie 2014
  DidiTheWise

  ma las pagubasa! dar sa stii ca, totusi incep sa apreciez stilul de sales, care o da in diverse.. i like it! 😉

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: