|  Teatru   |  Teatru prin Teatral.ro

Teatru prin Teatral.ro

De ceva timp a apărut un nou proiect online pentru iubitorii de teatru: Teatral.ro. Găsești aici o listă cu (aproape) tot ce se joacă. Acum câteva zile a fost lansată și facilitatea de a cumpăra bilete online. E drept că nu e valabilă pentru toate piesele, dar presupun că este doar o chestiune de timp.

www.teatral.ro
Pe Teatral.ro poți să filtrezi piesele după perioadă, gen: săptămâna viitoare, peste două săptămâni  când iau salariul sau weekend versus în timpul săptămânii, etc. Partea și mai faină este că piesele de teatru pot fi votate și beneficiază de comentarii Facebook, așa că iți poți face rapid o părere despre orice piesă. Acum depinde și de câta încredere ai în gusturile celorlalți  Există chiar și un top al pieselor realizat pe baza voturilor spectatorilor. Sper ca în viitor să pot beneficia de căutări și filtre după numele actorilor, regizorilor, dramaturgilor, etc.
Mie îmi este util. Am dat și cu plasticul și totul a funcționat perfect. Așa că recomand!
PS: TNB a lansat (în sfârșit) facilitatea de comandă online a biletelor. Spor la cumpărături, căci scuza cu „Nu găsesc bilete!” nu mai e valabilă. :-p

Adaugă un Comentariu: