|  Viață   |  Favorite

Favorite

De ceva vreme lista articolelor populare nu mă mai reprezintă. Mai bine spus, printre articolele ce figurează în această listă se găsesc prea puține articole care să îmi placă și pe care eu să le consider emblematice pentru ce sunt și/sau ce fac pe acest blog. Unele dintre articole, în general cele care fie sunt legate de un eveniment popular, fie conțin anumite cuvinte cheie extrem de căutate, sunt indexate și, în consecință, beneficiază de un număr mare de afișări.
Mereu m-am întrebat ce face un vizitator care pur întâmplător ajunge pe blog. Presupun că citește un paragraf din primul articol. Dacă îi place poate continuă articolul până la final, dacă nu, dă Back. Dar primul articol ar putea fi nerelevant. Astfel, am decis să-mi fac propria-mi pagină cu linkuri către articolele favorite. Sună ca și cum ți-ai dat like pe Facebook la propriul link, dar cred că pot supraviețui oprobriului public. Articolele sunt afișate în ordinea cronologică și, din diverse motive, îmi plac.

Așadar, cine dacă cineva este interesat să își facă rapid o opinie despre Mihalca.ro atunci poate consulta pagina Favorite. Eu mi-am dat un Like! Da-mi și tu unul că să nu fiu singur și să mă plictisesc! 🙂

Comentarii:

 • 11 octombrie 2012
  Anca G

  Marius dear, "Like" si de la mine doar ca eu n-am feisbuc adica nu exist adica sunt in pre-istoric (nici macar in aiseigi ca fii-mea a zis ca si aia au feis)
  Asa ca uite, Like aici! Se pune? 🙂

  Răspunde
 • 11 octombrie 2012

  Intotdeauna! 🙂

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: