|  Viață   |  Top 10 articole preferate

Top 10 articole preferate

Am scris în Articol fara titlu că topul celor mai vizualizate 10 postări nu coincide cu lista preferințelor mele. Ugly Kid Joe mi-a postat un top 3 al preferințelor sale şi asta mi-a dat ideea de a îmi publica şi eu lista preferatelor. În general nu mă recitesc. Există doar câteva excepții ca de exemplu când un articol întâmpină un  succes mai mare decât aş fi crezut sau când stârneşte polemică. De data asta am spicuit puţin din fiecare pentru a îmi aminti ce am scris şi să văd cât de mult îmi place. E un sentiment ciudat. Am rămas cu impresia că pe fiecare le-aş fi putut scrie mai bine. Am tentația de a le corecta, dar etica de blogger mă împiedică să fac acest lucru. Asta am gândit eu în acel moment şi asta trebuie să rămână. Pot însă să spun că le-am scris cu multă pasiune.

 1. DT e femeia
 2. Ce îți dorești în viața? Un coș sau o livadă?
 3. Zambile pentru DT
 4. O idee de business gratis: www.IauDePomana.ro
 5. Vis și speranță
 6. Repar becuri. Suflete nu pot
 7. Am cei mai faini prieteni
 8. Am fost cerut în căsătorie
 9. 40 de ani împreună 
 10. Unii chiar încep de jos…și privesc numai în sus
În perioada următoare voi scrie, din motive personale, mai rar. În lista de ciorne am cel puţin 10 articole în lucru. Unele sunt terminate de mult, dar probabil nu vor fi publicate vreodată. Altele le-am dăruit şi nu îmi mai aparţin, deci nu pot să le public.

Dacă ai timp şi chef mi-ar placea să ştiu şi care sunt articolele tale preferate.

PS1: 10x Ugly Kid Joe pentru lista ta. În plus ai întărit ideea că pe blog mai aruncă un ochi şi bărbaţii. :p

Comentarii:

 • 28 iunie 2011

  La multi ani si bine-ai venit in casa noua!
  Petrecere de inaugurare cind faci?

  Răspunde
 • 28 iunie 2011

  Multumesc Printesa Urbana. Petrecerea o fac poate cand ajung sa am atatia cititori cati ai tu? =)) (aka never). Hai ca ma multumesc si cu jumate. Esti exemplu meu cand ma intreaba cineva ce e un blogger.

  Btw, daca pun un comment la un articol de al tau fac rost (imprumut) minim 20 de vizitatori pe zi. 🙂

  Răspunde
 • 28 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  Daca am intarit…atunci e de bine. 😉

  E buna miscarea asta cu scrierile nepublicate. Toti marii scriitori au facut-o. Nu de alta dar sa aiba lumea ce descoperi si citi cand ei vor sta de vorba la o cafea cu Barbosu'. 🙂

  Răspunde
 • 29 iunie 2011

  Sa nu uit inainte sa mor sa las parola de la contul de Google…. =)) Gata, stiu! O trec in testament. Si asa nu am bani de impartit asa ca voi imparti parole!

  Răspunde
 • 17 iunie 2012
  Anonim

  Din tot ce am reusit sa citesc pana acum, cel mai mult imi plac "Repar becuri.Suflete nu pot" si "Unii chiar incep de jos…si privesc numai in sus". Oricum aproape toate articolele tale imi "mangaie" tristetea.

  Răspunde
 • 18 iunie 2012

  Profitand de comentariul tau m-am uitat din nou pe top. Mi-am propus sa il refac anual. Deja stiu cel putin un articol care nu e in lista si ar trebui sa fie.

  Poate data viitoare facem un sondaj.

  Nu am putut sa nu remarc sintagma "mangaie tristetea". Pot face ceva pentru tine?

  Răspunde
 • 19 iunie 2012
  Anonim

  Multumesc, nu, nimeni nu poate face nimic pentru mine. Se intampla in viata sa faci greseli ireparabile si atunci trebuie sa mergi inainte asa, sa incerci sa te ridici pe varfuri chiar si atunci cand esti in genunchi.

  Răspunde
 • 20 iunie 2012

  Da, asa trebuie! Iti urez curaj si perseverenta!

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: