|  Viață   |  Blogul meu pe Google

Blogul meu pe Google

Că orice blogger sunt interesat de traficul pe blog. Ca majoritatea, presupun, folosesc Google Analytics pentru urmărirea traficului. Din când în când mai arunc o privire pe trafic şi mai ales pe textele cu care blogul meu este indexat şi care îmi aduc vizitatori. Nu scap niciodată fără a fi uimit de ce găsesc.

M-am gândit să postez câteva dintre aceste texte şi mai mult să fac un fel de Răspundem Ascultătorilor. Oamenii aia căutau ceva, un răspuns şi nu sunt convins că l-au găsit în cadrul blogului aşa că li-l ofer eu acum. Le iau în ordine lexicografică și a numărului de apariţii.

cum să renunţi la cineva„, „ce faci când vrei să renunţi„, „cum să renunţi la o persoană cu care nu poţi fi împreună” – Aş merge pe variantă clasică: pur şi simplu îi pui. Mi se pare cel mai cinstit. Dacă tot ați fost împreuna merită să audă de la tine de ce.

dt e femeie” – Poţi să mai spui asta odată!

cum ştii dacă să renunţi la persoana cu care eşti” – Pasul 1: Nu te grăbi. Pasul 2: Analizezi foarte, foarte bine ce, cum, de ce ţi se întâmplă. Pasul 3: Iei decizia. Ai grijă că de multe ori este ireversibilă!

în viaţă este bine să renunţi” – Pardon? În viaţă este bine să lupţi pentru toate şi pentru orice. În special pentru cei pe care îi iubeşti.

am 1.85” – Felicitări! Eu am 1.86, deci te-am făcut! 😉

blog pt femei” – Şi prietenii mei îmi spun la fel. NU mai căuta textul asta pe Google sau NU mai da click pe blogul meu când cauţi asta că îmi strici reputaţia. =))

când e momentul să renunţi la partener” – Greu de spus. Aş zice că atunci când nu reuşeşti să mai fii tu, când s-au produs lucruri ce nu mai pot fi reparate, când nu mai simţi absolut nimic pentru partener. Lista continuă…

când şti că este momentul pentru demisie” – Pe vremurile astea gând joburile se găsesc mai greu, doar când ai deja un alt loc în care poți merge şi în care crezi că îți va fi mai bine.

ce faci când cel de care îţi place are deja pe cineva„, „are prietenă dar îl iubesc” – Nasol moment. Dacă chiar îţi place sau îl iubeşti atunci înseamnă că eşti dispusă să aştepţi acel moment în care va fi din nou liber şi vei avea o şansa. Atenţie că e posibil că acel moment să nu vină niciodată, deci nu îţi ţine respiraţia până atunci. Există și varianta în care încerci sa îl cucerești și îl faci să renunțe la actuala relație pentru a fi cu tine. NU sunt un fan al acestei modalități. Prefer să îmi crească barbă așteptând, decât să stric relația cuiva.

„ce faci când îţi vine să renunţi la relaţie” – Bei un pahar de apa rece şi te mai gândeşti.

ce faci când partenerul îţi spune că te iubeşte şi totuşi vrea pe altcineva” – Te prinzi că te minte. Între a te iubi şi a vrea pe altcineva este o contradicţie. După ce te-ai prins cauţi pe Google „cum faci când vrei să renunti la cineva” sau te uiţi pe lista asta. 🙂

ce înseamnă dt” – va exista un moment în care informatia asta va fi publică. Până atunci însă mai e.

cum deblochez uşă la interfon” – Mi-a luat şi mie mult timp să mă prind. Sper că mesajul meu să ajungă în timp util şi să nu fii deja un schelet atârnat de o uşă de termopan. Dacă eşti pe interior ai un buton de deblocare în dreapta broaştei. Dacă eşti pe afară îţi trebuie cartela. În ambele situaţii există varianta să aştepţi un vecin, să îţi deschidă. 😉

cum fac din prietenă iubită„, „cum fac o prietenă iubită„, „cum să treci de la prietenă la iubită” – Amice sunt idiot! Dacă aş şti răspunsul la asta şi eu şi ea am fi foarte fericiţi. Dacă dai de vreun alt blog sau site care conţine răspunsul te rog să îmi trimiți linkul pe email. 🙂

cum faci când ai fost prins minţind într-o relaţie” – Cred că cel mai bine este să începi prin a-ţi recunoaşte greșeala. După vezi ce mai poţi salva. Există însă multe cazuri când e deja prea târziu. Baftă!

cum să fii și mamă și femeie„, „noi ca femei si ca mame” – Habar nu am, dar știu pe cineva care reușește să le facă pe ambele într-un mod magistral. Îţi pot da mailul tipei. Poate îţi explică ea în câteva cuvinte.

cum să scriu un comentariu la o fata” – Iei un pix şi o foaie, te aşezi jos şi încerci să notezi fix ce îţi vine în minte când te gândeşti la ea. Dacă sunt obscenități şi perversiuni schimbi foaia şi o iei de la capăt. Dacă scrii şi corect gramatical eşti deja foarte pe val.

cum se scrie corect pretena sau prietenă” – Recunosc că textul asta l-am băgat în Google să îl testez. Nu îmi venea să cred că duce spre blogul meu. Din păcate da (în căutarea mea sunt pe prima pagină, pe poziția 5). Soluția simplă: dai căutare pe Google după fiecare variantă şi compari numărul de rezultate. Căutări prietenă – 6.200.000 rezultate. Căutări pretena: 829.000. Tu ce crezi? Care sunt mai prosti? 6.200.000 sau 829.000? Sper că stai bine cu matematica. Soluția complexă: pui mână pe o carte și te mai pui la punct cu limba română. Într-o bună zi va trebui să îi înveţi pe alții să vorbească (aka copiii tăi).

de ce nu pot să renunţ la tine blog” – Textul asta mă cam sperie. Asta am ajuns? Un psiho? Hmm…

de ce nu scriu femeile” – Ohooo… şi cât scriu. Am eu unele în blogroll care scriu și scriu mult mai bine ca mine. Dacă te referi la o scrisoare-răspuns pe care o aştepţi de la o femeie, ia-ţi gândul. E deja cu altul, dacă nu ţi-a scris până acum.

m-a cerut în căsătorie pe facebook” – Şi pe mine! Din păcate a divorţat tot pe Facebook, cât ai spune pește! Nu dispera! Tot timpul exista şi data viitoare. 😉

mătăniile ajută la slăbire” – Da, dacă faci câte 2.000 pe zi şi renunţi la ceafă de porc cu cartofi prăjiţi!

să pleci tu lăsând senzaţia că a făcut-o celălalt” – Ce minte perversă eşti! Dar, recunosc, că se poate. Nu îmi place metoda aşa că refuz să scriu modalitatea prin care poţi face asta.

şi sunt convins că lumea toată e a mea” – Eu sunt convins că lumea e a noastră, a tuturor. Așa că hai sa o facem mai bună!

spune că suntem doar prieteni” – Şi mie! Ce ne facem?

ştii să renunţi?” – Eu ştiu, dar o fac rar şi doar când nu mai am altă alternativă. Tu ştii?

unde e dt” – La ora asta, acasă. Probabil doarme (e 5 dimineaţa). A avut o seară frumoasă, aş spune eu şi se reface.

O zi faină să aveți! Fug la somn. Poate reușesc să mai prind o porție.

Comentarii:

 • 19 iunie 2011
  Ugly Kid Joe

  Atentie la numerele fara unitate de masura!!

  Poate are omu' 1.85…la mie. Sau la asta te refereai si tu? :))

  Răspunde
 • 19 iunie 2011
  Iona

  Aia cu "am 1.85" e facatura ordinara 😉 iar daca nu e… astept cecul.
  Inca nu am terminat de citit post-ul dar ma astept ca in curand sa aflu ca te-au gasit dupa "am 5 cm" :))

  Răspunde
 • 19 iunie 2011
  Iona

  "cum sa scriu un comentariu la o fata" ?!? WTF… Mai intai inveti romaneste… sunt sigur ca fi-mea care nu are inca 3 ani formula problema asta ceva mai corect si ea inca nu a rezolvat decat 80% din alfabet

  Răspunde
 • 20 iunie 2011

  @Iona,

  Ugly Kid Joe avea dreptate. In serch nu era precizata unitatea de masura, deci putea fi si 1.85 cm. :p Avand in vedere ca tocmai ai terminat cu unitatile de masura in Ra te pot lasa sa-mi faci unele masuratori…. chiar si in inch. =))

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: