|  Viață   |  Mission statement

Mission statement

Cum fiecare blog trebuie sa aiba un tel am decis sa ies si eu in public cu un „mission statement”. Dupa doua articole despre un festival de film m-am trezit in ceata, fara a sti in ce directie sa continui. Ceva de genul: „ce caut eu in viata mea?”.

Am facut cel mai normal lucru. Mi-am intrebat prietenii. Sugestiile si recomandarile nu au intarziat sa apara si au fost extrem de variate: de la nume de medicamente (care ar fi putut sa ma readuca in normalitate) pana la chestiuni filozofice.

Asa ca m-am decis sa utilizez motto-ul meu: „I make no apology for linking my thinking with computer technology!” (Faithless – Reverence) si sa scriu despre comportamentul omului in mediul cibernetic, despre schimbarile (ne)intentionate pe care le sufera, despre modul in care sunt percepute realitatile virtuale, despre transformarile psihicului la contactul cu noile tehnologii. Pare complicat dar in realitate sunt lucruri pe care le facem cu totii si pe care le constientizam mai mult sau mai putin. (Formularea a fost intentinat mai pompoasa sa par si eu mai destept 🙂 ). Pe langa linia principala a blogului voi aborda si subiecte conexe care consider ca ar putea fi interesante.

Daca aveti sugestii si recomandari despre ce subiecte as putea aborda va rog sa nu ezitati sa mi le transmiteti la: marius.mihalca [at] gmail [dot] com.

Adaugă un Comentariu: