Image Alt

Relații personale

De ce aș apela la consiliere în relații personale?.

Din păcate, sistemul actual de învățământ nu consideră necesar să ne învețe cum să relaționăm unii cu ceilalți, nimeni nu ne explică ce sunt frustrările, cum apar și cum pot fi controlate, nimeni nu ne explică despre emoții. Nimeni nu ne învață cum ar trebui să arate o relație de cuplu armonioasă. Toată baza este pusă pe familie și se prezumă, în mod eronat, că vom învăța tot ce avem nevoie de la părinții și restul familiei noastre. Dar ce ne facem atunci când provenim dintr-o familie disfuncțională? Dacă părinții noștri trăiesc de 30 de ani într-o relație toxică, noi de unde ne mai luăm reperele?

Care este diferența dintre relații personale și suport emoțional?.

În cadrul consultațiilor despre relații personale discutam concret despre situațiile cu care te confrunți în viața socială și/sau personală. Rolul meu ca și consilier va fi să te ajut să te înțelegi mai bine pe tine și să reușesti să-ți înțelegi mai bine partenerul. Acolo unde ai dificultăți în a înțelege comportamentele, voi interveni eu și voi încerca să aduc lamuririle care se impun. Colsultațiile de suport emoțional, pe de altă parte, au ca scop să te ajute să depășești un eveniment (personal sau profesional) care te copleșește. Dintr-un anume punct de vedere, consultațiile de tip suport emoțional pot fi privite ca niște sesiuni de coaching al căror obiectiv este asimilarea și depașirea momentului curent, concomitent cu administrarea eficientă a emoțiilor.

De câte ședințe am nevoie?.

Cu siguranță mai mult de una. Abia după ce vom depăși etapa interviului semi-structurat vom putea estima numărul de ședințe necesare. Acest tip de consiliere se bazează în mare măsură pe dorința și colaborarea ta. Din această perspectivă, tu vei fi mai în măsură să spui de câte ședințe ai nevoie.

Cum îmi fac o programare?.

Pentru a-ți face o programare este suficient să dai click pe butonul de mai jos, buton ce te va transfera în magazinul online și va selecta automat produsul potrivit. Alege unul dintre pachetele care îți convin și finalizează procesul de achiziție. Te voi contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili, de comun acord, programul de consiliere.

44

Țări

103

Orașe

6

Continente

1

Viață

Contactează-mă.

Totul începe cu un mesaj!Nu uita să furnizezi măcar o metodă prin care te pot contacta. Prefer mijloacele electronice.

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
Mentoring