Marius Mihalca autor / speaker motivațional / antreprenor

Poveste în Zodia Cancerului

Ai vrea să afli ce simte un bărbat când iubește?

Poveste în Zodia Cancerului este romanul meu de debut. Am simțit că trebuie să vorbesc despre bărbații care simt si să descriu detaliat cum trăiesc barbații iubirea, iar prima mea încercare a fost sub forma unui roman de dragoste. Un roman care pare o poveste reală de dragoste. Ar putea foarte bine să fie chiar povestea ta! Sau a mea!

Preț: 35 lei + cost transport

Poveste în Zodia Cancerului este disponibilă și în format eBook.

Trimite link-ul acestei pagini unei persoane căreia îi plac poveștile de dragoste ce te țin în suspans până în ultimele rânduri.

Despre Poveste în Zodia Cancerului

Despre Autor

Marius Mihalca a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice București în 2003. A urmat un master în Comunicare Managerială, Industrială și Social-Politică, în cadrul aceleiași universități.

Antreprenor IT din 2002 când înființează Ra Workshop, companie în cadrul căreia activează și astăzi. Proiectele de software Ra Workshop îl poartă în 45 de țări și peste 105 orașe, pe toate continentele.

În 2018 debutează ca autor cu romanul Poveste în Zodia Cancerului, o poveste de dragoste ce are în centru un bărbat care povestește în detaliu ce simte. O poveste care te va ține cu sufletul la gură și care te va purta de la râs, la plâns, într-un vârtej năucitor.

Influencer și speaker motivațional, Marius Mihalca vorbește în online despre relații, economie, business, religie, istorie, în cadrul unei comunități care numără peste 30.000 de oameni.

Poveste în Zodia Cancerului

Când eram tânăr credeam că pot salva lumea. Am renunțat între timp la acest deziderat iar astăzi încerc să mă salvez pe mine și nici de asta nu sunt sigur că voi reuși.

Ce știu însă cu siguranță este că voi milita întotdeauna pentru exprimarea emoțiilor și de către bărbați. Am crescut cu prototipul bărbatului rigid, care dă cu pumnul în masă pentru a se face liniște, al bărbatului care nu plânge, căci doar fetițele plâng, care nu își arată și nu își acceptă slăbiciunile.

Spre binele tuturor, acest model arhaic ar fi bine să devină obsolet cât mai curând. Romanul „Poveste în Zodia Cancerului“ este prima mea încercare mai consistentă de a scrie despre bărbații care vorbesc despre ceea ce simt. Dacă treci de capitolul al treilea, această poveste te va captiva și nu fi surprins(ă) dacă vei plânge sau îl vei certa pe Marius, unul dintre personajele romanului.

Cea mai des întâlnită întrebare este dacă povestea este reală și dacă Marius personajul romanului sunt eu. Nu am să îți stric surpriza și am să te las pe tine să descoperi.

Ce spun persoanele care au citit cartea?

Poveste în Zodia Cancerului în viața reală

Poveste în Zodia Cancerului
în viața reală

Dacă tu nu te iubești,
nimeni nu te va iubi.

Comandă pachetul format din 2 cărți.

Preț standard: 120 lei

Preț promoțional: 99 lei + cost transport

Preț promoțional:

99 lei + cost transport

Ghidul Sclifositei
O cale către o viață mai bună

Ghidul Sclifositei
O cale către o viață mai bună