|  Lansare carte: Ghidul Sclifositei. O cale către o viață mai bună
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Lansare carte: Ghidul Sclifositei. O cale către o viață mai bună

Am făcut tot ce mi-a stat în putință ca această cartea să fie lansată înainte de sfârșitul anului 2020, astfel încât să fie disponibilă pentru cei care vor să o citească în vacanța de Crăciun sau vor să o ofere cadou celor apropiați.

Ghidul Sclifositei. O cale către o viață mai bună reprezintă sumarizarea tuturor cunoștiințelor mele de până acum și organizarea acestora într-un manual care îți poate fi de folos în multiple situații. Ghidul Sclifositei este acel tip de carte pe care îți dorești să o ai în bibliotecă și să revii la ea de fiecare dată când viața te provoacă.

Îmi doresc tare mult să primesc feedback de la cei care au răbdarea de a citi această carte. Acesta poate fi oferit pe pagina produsului sau pe pagina Ghidul Slifositei de pe GoodReads.com. Pe lângă feedback as aprecia mult și un rating.

Costul cărții va fi de 85 lei, la care se vor adăuga costurile de transport. In perioada 1 – 6 Decembrie 2020, cartea va fi disponibilă în presales la un preț redus, respectiv de 45 lei, în semn de mulțumire pentru comunitatea mea de pe Instagram care, prin întrebările și susținerea lor, a contribuit masiv la apariția acestui volum. Livrarea comenzilor primite în perioada de presales se va face începând cu data de 10 Decembrie 2020.

Mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru întelegere!

Event Details

1 decembrie 2020 @ 9:00 am - 9:30 am UTC+2
9:00 am - 9:30 am
Marius Mihalca
Online
Online