Despre mine

(2018 - 7 ani mai tarziu)

Când eram tânăr credeam că pot salva lumea. Am renunțat între timp la acest deziderat, iar astăzi încerc să mă salvez pe mine și nici de asta nu sunt sigur că voi reuși. Ce știu însă cu siguranță este că voi milita întotdeauna pentru exprimarea emoțiilor și de către bărbați. Am crescut cu prototipul bărbatului rigid, care dă cu pumnul în masă pentru a se face liniște, al bărbatului care nu plânge, căci doar fetițele plâng, care nu își arată și nu își acceptă slăbiciunile. Spre binele tuturor, acest model arhaic ar fi bine să devină obsolet cât mai curând. Romanul „Poveste in Zodia Cancerului“ este prima mea încercare mai consistentă de a scrie despre bărbații care vorbesc despre ceea ce simt.

Romanul Poveste in Zodia Cancerului poate fi cumparată de pe siteul editurii Smart Publishing.

----------------------------------------------------------

(2011)

Numele meu este Marius, am 32 de ani (sau aveam când am scris această pagină) și lucrez în IT. Am o firmă de software împreună cu câțiva prieteni și încerc să transform produsul muncii noastre - Ra Workshop - într-un brand internațional.

Uneori îmi place să scriu. Uneori și postez pe acest blog. Scriu despre viața mea și despre viață în general. Încerc să mă dezvolt emoțional și ca să nu uit, îmi las notițe publice online.

Îmi place teatrul. Îmi place atât de mult încât scriu și despre teatru din dorința expresă de a îi convinge și pe ceilalți să încerce. Îmi place să citesc. Împărtășesc și impresiile lecturilor mele pe acest blog.

Dacă citești și iți place ce citești sunt mulțumit. Dacă nu iți place și ți se pare lame nu e, iarăși, nici o problemă. Dacă prin scris te conving să citești ce am citit eu și/sau te conving să vezi o piesă de teatru atunci sunt fericit. Dacă în plus reușesc să te conving să iți trăiești viața într-un mod în care să fii mulțumit, dacă te pot convinge să faci o faptă bună (cum ar fi să iți surprinzi iubita(ul) într-un mod plăcut sau să ajuți necondiționat pe cineva sau să treci un bătrân strada, etc.) atunci înseamnă că mi-am îndeplinit misiunea.

----------------------------------------------------------

Mai multe despre mine poți afla de pe LinkedIn, Facebook, Twitter, GoodReads.
Pot fi contactat pe mail la: marius.mihalca [at] gmail [dot] com.

11 comentarii:

 1. Mi-am propus de mult sa te vizitez si sunt surprinsa placut. Esti un om frumos si rar.
  Felicitari!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc pentru vizita si pentru urari. Poti trece oricand. ;)

   Ștergere
 2. Felicitari pentru continutul excelent al blogului. Am nominalizat acest blog pentru Liebster Award.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uau! Nu cred ca intelegi pe deplin ce inseamna felicitarile venite din partea ta! Multumesc tare mult! Sunt socat (oarecum) si emotionat! Am sa raspund la intrebarile pentru Liebster Award. :)

   Multumesc.

   Ștergere
 3. Buna, am citit cateva articole. Te felicit si te adaug in lista de Fb ca sa fiu la curent cu activitatea ta. Keep walking!Ana Maria C.

  RăspundețiȘtergere
 4. scrii .. Ok. fELicitari!

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca da.... Trebuie sa vorbim..urgent

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share This