|  Relații   |  Metamorfoză masculină

Metamorfoză masculină

Știi genul acela de persoană pentru care ai putea jura că seamănă cu un actor cunoscut? Sigur ți s-a întâmplat. Și mie! Mai mult de atât sunt convins, acum, că sunt un tip impersonal și metamorfozabil. O fi bine? Oscilez între a mă întreba cât de ștearsă este imaginea mea și de a mă bucură de asemănările de mai jos. Îl știți pe Mr. Smith din Matrix, care se putea transfera în orice om din rețea? Firește că nu puteam să fiu Neo! A trebuit să fiu chiar antipaticul Mr. Smith, antivirusul rețelei.

Pentru DT am fost multă vreme Tin Tin. Și asta pe vremea în care mă plăcea. Purtam părul scurt, cu vârfurile ridicate. O imagine de tip prea cuminte ca să îți atragă atenția, darămite să îți mai și placă.

Tin Tin

Eu

Mai spre sfârșitul mezozoicului, mi-am lăsat părul să crească împreună cu o tentativă de barbă. Într-o zi, la birou, asistenta doamnei notar mă uimește:  

 – Vai domnule Mihalca, v-am văzut într-o zi la lift cu părul desfăcut și cu ochelari de soare și semănați atât de bine cu John Lennon! Da, ai citit bine. Chiar acel John Lennon, membru fondator al formației The Beatles. I-am spus și doamnei notar: ‘Vai, doamna notar, cât de bine seamănă domnul Mihalca cu John Lennon.’.”  
 Doamna asistentă a plecat, dar am rămas în firmă și a trebuit să înfrunt râsetele colegilor mei, căci vocea ei străbătuse până în îndepărtatul Mordor. 

John Lennon

Eu

Dacă nu știți, ori eu sunt aici tocmai pentru a vă informa, la shaormaria de peste drum de biroul meu sunt Yago (se pronunță Iago), pentru că tipul care îmi pregătește mâncarea mi-a spus:

El: – Fratele meu, semeni super bine cu Yago!
Eu: – Care Yago?
El: – Cum care? Yago  din telenovelă.
Eu: – Care telenovelă frate?
El: – Aia de pe Acasă TV. Frate ești Yago! Dar nu să nu îți pară rău că femeilor le place de el. 
Am vrut să mă liniștesc și să îmi caut originalul. Cu toate abilitățile mele de ITist cu avansate cunoștințe de SEO, nu am reușit să dau de el. Așa că profit de ocazie și fac apel către toate bunicile din lume, care urmăresc și telenovele să îmi spună și mie când îl pot vedea pe Yago. Să vadă și ochii mei după cine sunt înnebunite femeile. Deci la magazinul cu mâncare sunt Yago, pentru fratele meu! Mai putin în zilele de marți când sunt Peter Pan. 

Yago

Eu

Ieri am făcut contribuit la realizarea unui film de prezentare, în franceză, iar la sfârșit m-am ales cu numele de Titus Steel. Cine nu știe cine e, nu ar trebui sa investigheze ca mă înroșesc.
Data viitoare când vine Gerard Butler la Fundățica, nu vă mai agitați cu poze și autografe. E posibil să fi ieșit eu să iau o gură de aer curat. 😉 Pe final îl parafrazez pe Caragiale: Vorba aia, eu cine sunt?

Adaugă un Comentariu: