|  Viață   |  Out: Kuwait

Out: Kuwait

Pentru ca sunt singurul nemulțumit de creșterea PIB pe T1 (fata de T1 2012), care a fost de 2,1% comparativ cu 1% cât estimau analiștii  m-am hotărât să fac ceva și să aduc mai mulți euro în țară. Poate așa vom avea și noi o țară ca afară.
Maine plec in Kuwait. Am 4 zile sa pun pe picioare o fabrica de ferestre și uși, adică să fac din văcuța noastră de muls (aka Ra Workshop) cea mai eficientă achiziție a lor. Dacă scăpăm cu viață, urmează apoi alte 6 zile cu câte 2 întâlniri pe zi: prezentări, discuții și negocieri, că doar ne-a zis Radu Georgescu că o întâlnire face mai mult decât 100 de mailuri, iar la final sper sa repatriez ceata de euroi care s-a pierdut prin Orientul Mijlociu. 

Operațiunea Aurul Negru s-a declanșat. Cover me! I’m going in! 🙂

Comentarii:

 • 22 mai 2013

  Intotdeauna vor fi altii cu un pas mult mai mare inaintea noastra.

  Răspunde
 • 23 mai 2013

  Sa stii ca nu esti singurul nemultumit de creșterea PIB,asa ca te sustin.

  Răspunde
 • 28 mai 2013
  Anonim

  Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
  http://dorintilica.blogspot.ro/ .
  Va multumesc anticipat!
  Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

  Răspunde
 • 30 mai 2013

  Urmatorul comment cu link catre aceasi firma va duce la stergerea tuturor comentariilor. 😉

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: