vineri, 17 mai 2013

Out: Kuwait

Pentru ca sunt singurul nemulțumit de creșterea PIB pe T1 (fata de T1 2012), care a fost de 2,1% comparativ cu 1% cât estimau analiștii  m-am hotărât să fac ceva și să aduc mai mulți euro în țară. Poate așa vom avea și noi o țară ca afară.

Maine plec in Kuwait. Am 4 zile sa pun pe picioare o fabrica de ferestre și uși, adică să fac din văcuța noastră de muls (aka Ra Workshop) cea mai eficientă achiziție a lor. Dacă scăpăm cu viață, urmează apoi alte 6 zile cu câte 2 întâlniri pe zi: prezentări, discuții și negocieri, că doar ne-a zis Radu Georgescu că o întâlnire face mai mult decât 100 de mailuri, iar la final sper sa repatriez ceata de euroi care s-a pierdut prin Orientul Mijlociu. 


Operațiunea Aurul Negru s-a declanșat. Cover me! I'm going in! :)

4 comentarii:

 1. Intotdeauna vor fi altii cu un pas mult mai mare inaintea noastra.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa stii ca nu esti singurul nemultumit de creșterea PIB,asa ca te sustin.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Urmatorul comment cu link catre aceasi firma va duce la stergerea tuturor comentariilor. ;)

   Ștergere
 3. Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
  http://dorintilica.blogspot.ro/ .
  Va multumesc anticipat!
  Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share This