|  Relații   |  Girlish

Girlish

Cred că m-au ajuns blestemele și vorbele zeflemitoare ale prietenilor mei. Toate aceste articole despre lucruri nedemne de un bărbat mi-au adus un blestem. În zadar mi-a spus doamna doctor că mi se trage de la nopțile nedormite, mese neregulate, stress și alimentație nepotrivită. Cine o crede? Eu cu siguranță nu!
Și uite așa, din cauza acestui blestem, sub forma unei dermatite ce îmi face pielea de pe față mai roșie și o exfoliază, am ajuns să mă demachiez în fiecare seară și dimineață. Am ajuns chiar să îmi cumpăr discuri de bumbac pe care le utilizez împreună cu o soluție de la Avene pentru curățarea tenului. Hello? Realizezi că am discuri de bumbac în baie? Acum zi și tu: cum îmi stă mie la oglindă, ștergându-mi fața seara și dimineața cu o apă tonică? Pe urmă, aștept să mi se usuce tenul și aplic câte o cremă în funcție de momentul zilei. Tot timpul i-am considerat pe cei care vînd apă termală niște bandiți nepedepsiți ai istoriei. Iei apă de la robinet, o îmbuteliezi și o vinzi foarte scump drept un elixir al frumuseții. Doar creatorii de modă sunt mai bandiți, dar despre asta cu altă ocazie. Trăiesc cu coșmarul ca într-o zi am să mă bat cu vreo duduie, pentru o poziție centrală la demachiat. Sau să ne păruim pentru ultimul disc de bumbac!

Fotografie găsită pe  http://www.123rf.com 
În altă ordine de idei astăzi mi s-a atras atenția că am dat Like pe Facebook la o rochie de seară. Dacă îmi amintesc bine era o rochie de la Cristallini și cred că am dat mai multe like-uri. OK! OK! Recunosc, am Like pe pagina de la Cristallini. Dar un bărbat trebuie să fie la curent cu ce se poartă, nu? 
Acum când scriu, începe, până și mie, să îmi pară ciudat. Dacă mai adaug, pentru cei care nu mă cunosc personal, că mi-am lăsat părul să crească…. girlish e deja moderat. Singurul argument bărbătesc este că mi-am lăsat și barbă (cel puțin până la finalul acestei săptămâni). Partea caraghioasă este ca sunt spân. Barba la  mine e mai degrabă o față neepilată!
Neapărat trebuie sa îmi administrez un antidot. Maine ies la un metru de bere în centrul vechi. 

Comentarii:

  • 25 septembrie 2012
    Anca G

    Deci draga Marius,

    Nu stiu cat ai ris tu la comentariul meu de ieri dar eu astazi am icnit, sufocat, dat ochii peste cap ca-s fata responsabila si sefa de departament(e) si nu se cade sa ma comport ca o liceeana cititoare de bancuri pe FB. Nu intentionez sa fac din raspunsul la comentarii o moda, I promise I am and will not stalking you dar ce sa fac, la unele (comentarii, zic! Altfel as fi zis la unii, pe mine nu ma pacaleste faza cu apa termala) pur si simplu nu ma pot abtine!
    Deci ca sa o luam in ordine, ca am vazut ca esti baiat organizat:
    – It's not girlish it's common sense daca ai o problema a tenului sa te ocupi de ea! Stii ca pe strada toti umblam cu fata expusa astfel incat, no matter how heated ori aratoase sunt celelalte parti ale corpului, ele vin intotdeauna aranjate sub textile. Fata on the other hand este la vedere si daca e rosie, iritata si se excuameaza/ exfoliaza nu prezinti niciun fel de garantie in lumea noastra superflua, superficiala si super-vanitoasa. Astfel incat, foarte civilizat si masculin din partea ta! Nicio sansa sa te bati pe discuri demanchiante cu noi acestea purtatoarele de rochite, ele (demachiantele) se gasesc in cantitati suficiente in orice super/ hyper/ mini market. Si la farmacii. Si in piata, pe tarabe. Si-n duty free-uri. Si-n magazinele de cosmetice si beauty. Once again: no chance sa ne batem!
    M-ai umilit cu faza cu Cristallini have really no idea cine sunt, imediat ma apuc sa caut. Ai facut deci, o fapta buna, si un om informat si care vorbeste competent intr-un domeniu asa spinos ca moda merita aplauze de 2 ori nu doar odata.
    Un singur amendament: pleata e in regula, poa' sa fie cat de lunga daca e curata si frumos lucitoare in soare. Dar daca esti spin "epileaza" barba ca 3 fire it's not sexy it's dramatic. Trust me, I know stuff 🙂
    Esti simpatic! Asta a fost "note to self" ca sa zic asa
    Seara frumoasa si spor la masurat metrii de bere!

    Răspunde
  • 25 septembrie 2012

    Buna,

    Uite ce iti propun: (ca de luat de navasta nu mai pot ca s-a miscat domnu' inaintea mea, dupa 13 ani! Pfff! Si am pierdut un dulap cu rochite! :)). Cand iti vine sa comentezi, nu ezita! Pentru mine e o bucurie sa citesc comentariile altora. In general lumea e reticienta in a posta comentarii.

    Te astept cu feedback de la Cristallini. :p

    PS: barba mai ramane pana joi, din motive obiective.

    Răspunde
  • 25 septembrie 2012
    Anca G

    Buna seara, stiu ca esti ca esti la masurat in Centrul Vechi (daca o vezi pe fii-mea cu vara-mea te rog spune-le sa fie civilizate, sunt frumoase coz amandoua – fii-mea e mai frumoasa ca vara-mea ce-i drept! – sa fie serioase, sa nu intirzie mult in oras si sa-si plateasca cocktail-ul singure) iti scriu ca sa-ti arat ca nu ezit! Deci nu ezit, deci ti-am raspuns si am sa continui sa postez comentarii pina la noi ordine! N-ai pierdut nimic pentru ca nu m-ai luat de nevasta, te asigur ca ai castigat. Pentru "note to self"-ul de la comment-ul de mai sus, permission granted la sifonierul de rochite. Sa-mi spui ce marime porti sa vedem daca they match. De exemplu, sotului din dotare nu i se potrivesc neam, nasul nostru e foarte amuzat ca "finutzu" e lat in spate (a se citi dupa 45 de ani a facut si el amaritu' oleaca burta. Mai de la bere, mai de la bunastare…din astea domestice :-)!). Fac tema cu Cristallini si revin. Ramanem cum ne-am inteles daca vezi superba (fii-mea! Superba si minora, am zis sa-ti spun ca sa nu fiu acuzata de lipsa de fair play)

    Răspunde
  • 25 septembrie 2012

    Pff… Si eu care m-am hotarat tocmai astazi sa duc o viata de ascet si am renuntat la centrul vechi. 🙂

    Răspunde
  • 26 septembrie 2012
    Anca G

    Cetatene Marius Mihalca, acesta este probabil ultimul (unless nu faci vreo scamatorie sa ma razgindesti!) comentariu pe acest blog! Am vizitat site-ul de la Cristiallini, inca sunt in convalescenta si am nevoie de mai multi metri de bere si de cateva shot-uri ca sa-mi revin di tristete! Am inteles de ce ai dat Like la o rochie de acolo! Pentru ca esti barbat si nu vibreaza nimic feminin in tine, eu as fi dat LikeLikeLikeLikeLike pina mi s-ar fi blocat mina! Cred cu sinceritate ca nu am gasit 3 modele care sa NU-mi placa. Am favoritele mele acolo si am facut deja o promisiune de credinta unei anume rochite de culoare blue notte (eu sunt bruneta. Naturala inca, nu ajutata de vopsea din comert) rochita care sper sincer sa ma astepte inca niste cateva zile pina la salariu. Dar sunt suparata pe tine, ieri ma gindeam sa-ti daruiesc un tub de rotocoale demachiante ba chiar si o crema de la Avene care face minuni pe dermatite dar astazi m-am razgindit ingrozitor – asa rau ma doare sufletul dupa vizita de pe site-ul Cristallini! In tot cazul, foarte frumos, acum stiu unde sa ma duc cand am frustrari majore si chef sa fac cardul ferfenita 🙂
    O zi frumoasa si las ca ma apuc eu de gugalit site-uri de bretele si de camasi. Scuuuumpeeee!
    Am zis!

    Răspunde
  • 26 septembrie 2012

    🙂 Ma bucur sa aud ca si tie iti plac. Ne mai auzim macar cand gasesti bretelele potrivite.

    Ziua buna!

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    Fugi domne d'aci ca nu e girlish….e muieresc de-a binelea…primul pas pe drumul pierzaniei in hatisul zorzoanelor si pomezilor…da stii ca un rimel bun da profunzime privirii…eu zic sa incerci :)))

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    Pai asta spun si eu Samantha! Fix asta! Si cand ma gandesc ca in articol am uitat sa trec alte detalii din aceeasi gategorie…. ;))

    Am sa spun pas la rimel si asta doar pentru ca am genele lungi sau cel putin asa mi s-a spus. Dar primesc cu placere alta sugestie. :p

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    jizz…prima greseala…genele nu sunt niciodata suficient de lungi :)))…eu zic sa stai linistit dupa raspunsul tau nu cred sincer ca te paste menstruatia :). auzi da niste tanga cu fluturi aplicati incerci?

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    Daca asta te-ar face fericita, nu as avea nicio problema sa ii port! 😀

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    Daca doar atat m-ar face fericita ai fi cel mai fericit :)))))))))))))

    Răspunde
  • 27 septembrie 2012

    Nici eu, un naiv, nu m-as fi asteptat sa fie atat de usor cu o femeie care in zilele ei bune e …. o scorpie!

    Răspunde
  • 16 octombrie 2012
    Radu P

    Marius, cred ca ai observat pe strada, ca majoritatea au fetze triste, ingandurate, stresate…samd.. Una luminoasa, ingrijita (dar nu dusa la extrem cu toate pudrele si cremele posibile), nu face decat bine.

    Răspunde
  • 19 octombrie 2012

    Multumesc Radu!

    Răspunde

Adaugă un Comentariu: