marți, 13 martie 2012

Când capra se împacă cu varza

Dacă tot v-am cerut opinia în legătură cu alegerea ce urmam să o fac, mă simt responsabil să vin și cu răspunsul final.

Săptămâna trecută am primit o invitație în Mordor (aka Departamentul de Dezvoltare, aka unde se scrie codul în firma noastă). Am fost surprins să văd că Sauron și Saruman încă mai au fiecare câte doi ochi. De asemenea am fost suprins să văd că nu s-au năpustit să mă atace de cum le-am intrat în teritoriu. Nu apucaseră caii să-mi obosească, când mă văd abordat de Sauron:

- Avem 800 roni în firmă?
- Avem. Avem și mai mulți datorie! - fac eu pe spiritualul.
- Îi aduc mâine înapoi. Am nevoie de 900.
- OK. Mă duc să îi pregătesc. Dar la ce-ți trebuie?
- Îmi iau telefon.
 Mai să fie. Cum se potrivise ca Sauron să își cumpere smartphone tocmai în această perioadă în care eram străbătut de grele încercări în a alege între dinți albi (hobbit style) și tehnologie IT (Middle Earth style). Să nu tac, zic și eu:
- Da, de ce nu propui tu la următoarea ședință o achiziție de smartphone-uri. Votul meu îl ai. Din câte știu Furnică ar fi pentru, caz în care Saruman deja nu mai contează.

Fotografie găsită aici: http://new.ba-bamail.co.il
Două zile mai târziu, ședință mare în Pyramid. Ultimul subiect pe agendă: posibila achiziție de telefoane. Am început de la telefoane mici și ieftine și am adăugat facilități până am ajuns la un smartphone adevărat. Și uite-așa, la finalul ședinței am dat comandă nu de 1, ci de 4 smartphone-uri, plătite din linia de credit. În buget am trecut-o ca investiție (în imaginea acționarilor). De data asta a fost vorba de niște telefoane, dar presimt că în câțiva ani vom comandă de 4 BMW Seria 6, tot din linia de credit. Au! Seria 6 nu e bună, pentru că DT a spus că mă ia de bărbat dacă îi dau un Seria 6. Lasă că până atunci uită! Sper!

Astăzi am programare la dentist. Deci, răspuns final: am ales ambele variante. Firește, puteam pune albirea dinților pe ordinea de zi a următoarei ședințe, dar e cam greu să îi convingi pe cei din Mordor să adopte culoarea alb. E clar de ce!

Cât despre mine, să te ții! Cu smartphone și cu dinții albi sunt irezistibil. Totul este să îmi dea voie DT să ies afară din casă.

8 comentarii:

 1. cum te-ai descurcat tu! ce mai.. moldovean siret!:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doar tu stii cat de siret pot fi! :) Acum nu mai e nevoie sa imi dai telefonul tau.... :)

   Ștergere
 2. La asa final fericit chiar nu m-am asteptat .Citez , dar la prezent :" viata e buna cu noi ":-)
  Asteptam replica la surasul angelic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna Gabi. Ti-am raspuns la comentariul cu surasul serafic inca de atunci. :D

   Ștergere
 3. vad ca sfaturi de la profesionisti cunoscuti in bransa dentara nu accepti. dar a propos de serii si de DT, stii ca excelenta se premiaza cu Mercedes, da?

  RăspundețiȘtergere
 4. Draga , n-ai inteles .
  Surasul tau -dupa albire , evident-alaturi de surasul ei :-)
  Cred ca esti indragostit...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iarta-ma Gabi, te rog! Am crezut ca te referi la comentariul tau anterior. Poate va exista o replica a surasului serafic, dar e cam greu sa te pui cu el. Cel putin pentru mine.

   Despre partea cu indragostitul tot mi s-a spus acest lucru. Se pare ca prezint simptome ale acestei maladii de mai bine de 1 an si totusi nu am reusit sa o identificam pe ea. :)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share This