sâmbătă, 11 februarie 2012

Ce ar fi de văzut în București?

Tocmai închei o săptămână grea și urmează una și mai grea. Koen, prietenul nostru din Thailanda vine pentru o săptămână la București. Nu îmi e clar dacă îl interesează baza de date sau bogățiile zonei din estul europei. Mă voi convinge mâine seară. Avem noi ceva de lucru pe timpul zilei, dar ne rămâne timp suficient și să îi prezint o capitală Est-Europeană. Așa că apelez la voi pentru sugestii cu locații turistice, restaurante, baruri, cluburi, evenimente, etc. Poate aveți experiență în a prezenta Bucureștiul unor persoane străine și mă puteți ajuta și pe mine.


Până veniți voi cu niște sfaturi eu mă bag sub pătură și termin de citit Dragostea durează 3 ani. :) Oare? Mi se pare cam mult! =)) Dar e drept că mai am de citit vreo 40 de pagini.

PS: am terminat de citit despre bunele maniere și sunt în depresie. =)) 

4 comentarii:

 1. Pe vremea asta e cam complicat cu plimbatul pe strazi, iar Muzeul Satului iese din discutie. Dar puteti sa-i aratati Muzeul Taranului (desi nu prea are explicatii si va trebui sa ceri ajutorul unei tanti care sta degeaba pe-acolo), Casa Poporului (de ce nu?), Carul cu bere, biserica Stavropoleos, cladirea CEC si muzeul Enescu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult, Raluca! Carul cu bere era si pe lista mea. :D Saracutul are numai pantofi la el si l-a cam prins zapada. Nu ai vrea sa il vezi cum ajunge el in centrul vechi. =))

   Ștergere
 2. Iti propun cea mai "tare " experienta : da-i o lopata si adu-l pin' la Buzau,sa deszapezeasca doar o casa din sutele ...ingropate.
  Ce zici? Va uita el asta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate maine pleaca. Lasa ca a simtit zapada direct in pantofi... :)

   Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share This