|  Viață   |  In drum spre salbaticie

In drum spre salbaticie

Sunt plecat spre delta. Momentan am ajuns doar pana la Constanta. Din diverse motive plecarea este putin intarziata. Asa ca am poposit intr-un birou si astept cumintel finalizarea ultimelor lucruri sa putem pleca. Barca e in curte pe peridoc. Sta si ea la fel de cuminte ca si mine. La Constanta sunt doar vreo 10 grade si este ceata. Probabil ca voi ingheta la noapte in barca, dar noroc ca am luat combustibil lichid. 🙂

Nu am mai fost in delta de pe 1 Mai 2007. Abia astept sa ajung in salbaticie. Am nevoie de linistea si frumuseatea ei sa imi curat gandurile. Sper sa si reusesc pt ca deja partenerul meu de pescuit si-a pus in cap sa imi afle toate secretele. Sper sa il imbat repede si sa scap. Din pacate Gramanski este un pescar profesionist si nu amesteca pescuitul cu bautura, prea tare. Nasol. Nu imi ramane decat sa ma imbat eu repede si sa o tai la culcare. Oricum doua zile in salbaticie ar trebui sa imi aduca ceva relaxare. Abia astept.

Stiu ca azi e 1 Aprilie si ca as putea scoate si eu o pacaleala. Dar am sa spun un adevar. Nu am prins niciodata un peste mai mare de jumatate de kilogram. Am sentimentul ca astazi dau de el. Sper sa nu fie galben si sa se dea drept pestisorul de aur pt ca eu vreau sa il mananc cu mujdei si mamaliga.

Cu respect din drumul meu spre salbaticie. Week-end placut tuturor.

Comentarii:

 • 9 octombrie 2013
  Anonim

  Nu pot sa cred, niciun comentariu la postarea asta? La asa o barca frumoasa, la asa un pescar priceput , juma' de kg nu e chiar asa rau , nu uita ca exista si specimene mai mici :)))) . Pentru frecventa cu care mergi in Delta asta e premiul din partea Dunarii pentru tine. 😉 Si sper ca daca cumva ai prins pestisorul galben nu l-ai pus langa mamaliga si mujdei, ca sunt multi care inca il cauta si il asteapta.
  Cristiana
  P.S. mai am putin si ajung la zi cu articolele, o sa te mai sacaii un timp cu comentariile

  Răspunde
 • 9 octombrie 2013

  Articolul acesta are si o urmare: https://www.mihalca.ro/2011/08/operatiunea-johnny.html
  (daca ai timp sa urmaresti filmele 🙂 )

  PS: pestisorul de aur nu este la mine.

  Răspunde
 • 9 octombrie 2013

  Iar nu muncesti, la servici! Sa nu vii sa imi ceri sa te iau in intretinere pt ca ti-ai pierdut jobul! 🙂

  Răspunde

Adaugă un Comentariu: