|  Viață   |  Mergi (aproape) la sigur cu www.Matanii.ro

Mergi (aproape) la sigur cu www.Matanii.ro

Aruncand o privire printre articole am dat de un post mai vechi. Probabil nu mi-a plactu cum a iesit si de asta l-am oprit. Nici acum nu imi place. Am realizat insa ca nu e musai sa imi iasa de fiecare data. Asa ca i-am dat drumul.

Mi-am amintit ca am ramas dator cu inca o idee de business. Si ca sa nu fiu invinuit ca vreau sa ma imbogatesc de unul singur (desi stim din postul antierior O idee de business gratis: www.IauDePomana.ro , ca nu se poate) imi pastrez promisiunea si o fac publica.
Sunt convins ca tuturor ni s-a intamplat sa mergem la un examen fara sa fim pregatiti. Teoretic ar si fost o pierdere de timp, dar totusi ceva ne-a impins sa mergem. Poate, poate,…. totusi. Cat timp exista divinitate totul este posibil, nu? Rezultatul? Uneori poate s-a putut copia si ai trecut. Atunci ai spus clar Dzeu m-a ajutat ca altfel nu stiu ce faceam. Alteori ai picat si ai pus-o pe seama ghinionului.
Ideea de baza este ca sunt momente in viata cand avem nevoie de un impuls din exterior. Speranta nu mai e suficienta si vrem sa facem ceva sa ne marim sansele de reusita. Ce am putea face? Probabil exista mai multe variante dar eu propun una: matanii. Ce matanii? Pai nu asta ne dau preotii dupa spovedanie, direct proportional cu gravitatea faptelor confesate? Ei, uite, eu m-am gandit ca le putem folosi si in scopul cresterii probabilitatii unui eveniment viitor.

Ca si ideea precedenta, ne facem site: http://www.matanii.ro/ cu magazin online. Nu mai intru in detaliile de organizare al siteului pt ca principiu de functionare este acelasi ca la www.iaudepomana.ro. O sa va intrebati de ce se vand mataniile online? Simplu. Tu fiind ocupat cu jobul, cu prietena, vrei sa le executi, dar nu ai timp. Ai da acatiste la biserica dar acestea se citesc dupa slujba, deci nu poti controla momentul. Viata se desfasoara cu viteza si timpul nu mai are rabdare. Aici intervenim  noi. Ne dai bani si facem noi mataniile pt tine. Echipa noastra formata din studenti la ANEFS sau colaboratori temporari, persoane aflate in cura de slabire. Mai mult decat atat putem oferi si rugaciuni, pe orice interval orar. Ai examen de la 14 la 16? Iesi la 20 in oras cu o super tipa si nu vrei sa o dai in bara? Nici o problema. Noi ne vom ruga pt tine pe toata durata evenimentului. Iti alegi din portofoliul de rugaciuni pe cea care crezi ca te reprezinta sau care te poate ajuta si noi o citim fix la ora indicata de tine. Optional poti cumpara (online) o lumanare pe care sa o aprindem pe parcursul lecturii. Am putea introduce si o plata de pomana. Si uite ca sa fiu mai serios plata de pomana nu o vom lua  noi. Iti vei putea alege din lista un ONG si banii vor ajunge ca donatie direct la ei. Eu personal as prefera ca atunci cand dau de pomana sa dau pentru salvarea cuiva/ceva decat pentru un Q7 care oricum imi va face flashuri in trafic sa ma dau la o parte.

Sper ca nu vei interpreta acest topic ca pe un afront adus divinitatii, pt ca nu este. Incerc doar sa propun o varianta care sa sparga monopolul detinut de biserica. Contractul de exclusivitate pe care il are cu divinitatea imi ridica serioase semne de intrebare. Mai ales ca nu pare sa pare sa aiba termene clare de reinnoire. Concurenta ne face mai buni pe toti. Poate a venit timpul sa aiba si ei parte de putina concurenta…

De retinut: nu vom face returnari de fonduri pe principiul nu au functionat mataniile si rugaciunile. Noi doar ne angajam sa le livram. Daca sunt si ascultate depinde de alta entitate, careia inca nu i-am facut, inca, site. 🙂

Comentarii:

Adaugă un Comentariu: