|  Viață   |  Pentru că sex și pentru că minciună. (drept la replică 2)

Pentru că sex și pentru că minciună. (drept la replică 2)

Pentru că „peștele” nu se „sperie” atât de ușor și pentru că eu cred mult în libertatea de exprimare, astăzi public un drept la replică venit din partea prietenilor mei, unii dintre ei fiind „părtași” la sesiunea de yoga a fetei blonde cu ochii albaștri. Aș scrie mai multe despre asta, dar chiar și eu am prins doar finalul, astfel încât mă văd nevoit să cer o consultație și să revin cu detalii.

***

Titlu: Drept la replică

Subiecti: Prietenii lui Marius Mihalca de sex masculin, de față sau nu
De ce?: Pentru că sex și pentru că minciună
Nimic nu a iscat mai multe dezbateri aprinse între trolii colțuroși ai grupului nostru decât sceneta cu presupusele mișcări de yoga. Unii dintre noi nu eram sculați și n-am văzut faza ^(-1).. așa că ne este mai greu să ne pronunțăm.
Din experiența, știm că e posibil ca fata blondă să nu fi mințit. Să creadă că a mințit, dar de fapt să se fi aflat sub imperiul psihedelic al beției unui răsărit de soare pe plaja din Năvodari. Ceea ce te aduce pe tine Marius, în avantaj: 3-2. Ai putea spune că ai câștigat la masa verde, dar ți-a răpit bucuria victoriei.
Crede-ne pe cuvânt, yoga în zona aia se întâmplă inopinat și inconștient. Cauzele nu sunt cunoscute, putem numai presupune că este vorba de un cupaj de factori ce aduce beneficii diverse. V.D. poate să-ți confirme, cu ochii noștri am văzut numeroase cazuri. Ce-i drept, e pentru prima dată când se întâmplă în incintă, și asta prietene, e tot ceea ce contează.

PS: “- Marcele tu schiezi mă?
         – Nu mă, dar am oamenii mei.”
                              (replică din filmul Pretty Woman)

Adaugă un Comentariu: