|  Viață   |  Google Analytics (2012)

Google Analytics (2012)

Nu cred că există blogger care să nu fie curios și să verifice modul în care îi este indexat blogul. Eu unul mă distrez copios când citesc lista de cuvinte cheie ce mi-a adus vizitatori. Cum nu am chef de o analiză a anului ce tocmai se încheie și cum nu vreau să îmi fac publică lista de obiective pentru anul viitor (asta pentru că nu o am, nu pentru că aș avea o problemă de intimitate), m-am gândit să public și să comentez rezultatele indexării  blogului.

bunele maniere astăzi„, „mai există astăzi bune maniere – Eu cred că există și încerc chiar să le promovez. Trist este faptul că uneori cei care se comportă ca atare sunt considerați ciudați și luați în batjocură.
40 de ani de căsătorie – Am pierdut trenul ăsta și nu cred că mai pot recupera. Ar însemna să trăiesc mult și să mă însor repede. Ambele îmi par improbabile. Mă mândresc însă că au reușit ai mei!

„mihalca sinucigașul” – Mihalca nu a avut vreodată intenția și nici nu o are pe listă. Mihalca este un optimist și crede și în cele mai mici probabilități.

„te iubesc blog”, „te iubesc” – Și eu te iubesc. Și eu iubesc.

„reguli pentru iubit” Nu am cunoștințe să existe așa ceva. Cu cât ești mai aproape de ceea ce ești tu în mod natural, cu atât îți este mai ușor.

„zânele există”, „zânele chiar există?” – Da, există! Eu cunosc două (prima zână și a doua zână . Știu! Sunt un norocos!

„ce înseamnă DT”Încă nu a sosit timpul pentru această explicație. Deocamdată,  tot ce știm este ca DT e FEMEIE. Am fost leneș în 2012. Poate în 2013, 2014 să avem o explicație detaliată.

cum să renunți la cineva – Prefer discuțiile față în față și expunerea situației cât mai aproape de adevăr. Niciodată prim metoda: ești prea bun/bună pentru mine. Dacă tot vrem să trimitem pe cineva definitiv la plimbare, nu are rost să îi mai insultăm și inteligența.

„femeia în Kuwait”, „femei în Thailanda” – Femeia e femeie și în Kuwait și oriunde în lume. Tocmai de asta viața are farmec.

„să renunț la persoana iubită” – Dar de ce să faci asta? Eu unul nu aș renunță niciodată la persoana iubită. Există o singură excepție: dacă aceasta a încălcat un principiu de viață. Unele principii chiar nu pot fi încălcate fără să existe consecințe.

„când trebuie să renunți la o relație”, „când e momentul să renunți la o relație” – Eu aș renunța în momentul în care nu mai sunt eu.

„mi-am revenit din depresie” –  Și eu mi-am revenit. Și sigur voi mai trece prin una. Și iar am să-mi revin. Și tot așa.

„abordat măritată” – Dacă „măritata” este femeie atunci se aplică regulile valabile acestui gen, cred. Din păcate experiența mea în domeniul femeilor măritate este zero. Măritată = a altuia, deci nu are cum să fie a mea!

„am găsit papuci la ușă pot avea farmece făcute” – Mai bine să îi găsești la ușă decât să te ia iubita/iubitul la o discuție și să ți-i dea la modul figurat, nu?

„m-am întâlnit cu o zână” –  Și eu m-am întâlnit cu o zână și urmează să mă întâlnesc și cu a doua! Te-am făcut!

„ariana m arena prietenă cu marius mihalca” – Da, este prietenă cu Marius Mihalca. Rămâne de văzut ce spune și ea.

„au fost momente când am vrut să renunț la viață” – Asta nu am apucat să experimentez, dar nici nu mă simt văduvit. Dacă au fost doar momente cred că e ok.

„bărbații primesc flori?” – Oh, da! Eu primesc cu mare plăcere!

„bărbații se căsătoresc sau nu” Se căsătoresc! Cel mai adesea fără să știe de ce! 🙂

„bărbatul este un animal preistoric” – Poate! Dar să nu uităm că femeile au un suflet bun și iubesc animalele.

„blog despre speranță„, „blog despre iubire – Textele astea le-am pus doar ca să mă laud. Nu am ce comenta.

„blog pentru cei ce cred în zâne” – E cineva care nu crede?

bune maniere împrumut bani – Să repetăm: Un gentleman nu împrumută bani. Dacă nu are încotro, poate împrumuta, dar niciodată de la o femeie. Un gentleman nu vorbește despre bani în prezența unei femei: nici că  are prea mulți și nu are ce face cu ei, nici că a uitat ce culoare au!

„când cineva îți face rău, ce e mai bine să faci” – Un singur lucru îți rămâne de făcut: să îi faci un bine și să îi sari în ajutor dacă ai ocazia și posibilitatea. Te vei simți mult mai bine după, decât dacă îi faci un rău, drept răzbunare. Atenția: lumea te va considera prost sau naiv, dacă ajuți un om care tocmai ți-a făcut un rău! Dar ne luăm noi după gura lumii?

„când cineva îți spune că vrea să renunțe” – Aș vrea să îi ascult motivele. Aș încerca să îndrept ce se mai poate, dacă se mai poate, dar renunțarea e un act unilateral, în mintea mea.

„când e mai bine să te însori” – Când simți că asta e ceea ce te-ar împlini. Niciodată mai devreme.

„când îți dai seama că iubirea îți face mai mult rău decât bine?” – Nu prea îți dai seama. Cei din jurul tău își dau seama primii, dar tu oricum nu ai să îi crezi.

„când relația merge bine și vreau să renunț” – Greu de imaginat un astfel de scenariu. Dacă ți-a încolțit ideea renunțării, înseamnă că ceva nu merge bine, nu?

„când renunți la cineva din iubire” – Asta e o afirmație pe care nu prea o cred. De multe ori este folosită ca paravan pentru alte gânduri și pe post de „ești prea bun/bună pentru mine”.

„când se mărită femeile” – 90% dintre ele când le ceri, cu inel. Restul de 10% când vor mușchii lor! :p

„când știi că trebuie să închei o căsnicie” – Când ai luat în calcul și ai încercat absolut toate variantele și ai ajuns la aceeași concluzie. Încheierea unei casnicii nu e o tragedie, dar nici începutul unei noi ere de fericire. Ca răspuns scurt: când ești supus(ă) unor abuzuri, de orice natură (fizică, verbală, psihică, etc.)

„ce să faci dacă sezonul ăsta nu se caută ridichile” – Pui gulii, țelină, păstârnac, ceapă, roșii și uneori cartofi.

„cea mai lentă moarte” – Viața trăită alături de persoana nepotrivită. Se întâmplă frecvent lucrul acesta, „de dragul copiilor”. Urăsc faza asta!

„cum caut un prost mai prost ca marius” – Dă-mi voie să îți spun că nu există! Dacă e să am supremație în vreun domeniu, atunci acesta ar fi prostia.

„cum să ajungi o zână” – Greu! Cu multă muncă, educație și școală (fie ea și a vieții).

„cum să te căsătorești cu o femeie măritată” – Imposibil! Știu țări în care un bărbat poate avea mai multe soții, dar nu am auzit de nicio țară în care o femeie să se poată căsători cu mai mulți bărbați. O fi și asta o discriminare? Există totuși în China o provincie în care există „căsătorii umblărețe”. Femeia are o casă plăcerilor doar a ei și primește în fiecare seară vizita bărbatului pe care îl place. Dar chiar și aici are tendința de a primi doar unul.  
În concluzie ar trebui să procedezi după următorul plan: 
 a) aștepți până când măritata devine dez-măritată, adică divorțată. Ideal ar fi să fie decizia ei. 
 b) odată dez-măritată, sari cu inelul. 
 c) dacă acceptă ai rezolvat problema. Dacă nu, repeți pasul b) cu inele diferite până nimerești modelul corespunzător. Nicio femeie nu rezistă inelului corespunzător! =))

„cum să te măriți mai repede” – Cauți un fraier cu nasul înfundat, care nu simte că tu doar vrei să fii mireasă și nu prea contează a cui.

„la ce-mi folosesc cuvintele” – Cuvintele sunt unitatea funcțională a unei limbi. Îmbinate după diverse criterii ne ajută să ne exprimăm trăirile, dorințele, cunoștințele  etc. De aceea recomand să știm cât mai multe cuvinte. Dacă învățăm să le și asociem în propoziții și fraze, deja suntem mai puternici.

„numele zâna bună rău dt” – Aici e încurcată treaba. DT e o Zână Bună Rău? Cu siguranță!  Zâna Bună Rău e o DT? Cred că da!

„să iubești o prostituată” – Nu văd nimic rău în asta! Maitreyi a iubit un copac! De ce nu am putea iubi și o prostituată?

„vreau să mă văd pe marius” – Zău? Bănuiesc că este o greșeală de tastare!  Dacă „pe” era în fapt „cu” atunci răspunsul este: oricând. Dacă „pe” era chiar „pe” atunci e mai greu. Marius e cam dificil.

„افلم عربي رمارسي سكس” – Corect! Exact asta spuneam și eu. 🙂

Cam asta e anul 2012 în cuvinte cheie. Să ne auzim veseli și voioși!

Comentarii:

  • 29 decembrie 2012

    Tu realizezi că viața ta e plină de iubire și de zâne? Tu realizezi că ești văzut ca specialist în probleme de amor, relații de cuplu, mariaj și alte bazaconii de gen? Tu realizezi că cineva a fost într-atât de curios încât a vrut să știe dacă Zâna Bună Rău e DT sau DT e Zâna Bună Rău?!? :-))))))))) Unii chiar se plictisesc în viața lor…

    Răspunde
  • 29 decembrie 2012

    Trebuie sa recunosti ca numele sunt extrem de bine alese. DT e un mister total (ai fi surprinsa sa auzi unele din variantele care mi-au fost trimise), iar Zana Buna Rau e curat marketing. Noi barbatii asociam "Buna Rau" strict cu elemente de ordin fizic. Niciodata cu vreo caracteristica de ordin moral. 🙂 Acum intelegi cam cum te vede lumea in online. =))

    Răspunde
  • 29 decembrie 2012

    Nooooo, cât de departe e online-ul de adevăr.:-) Totuși la mine pe blog, potrivit Google Analytics, parcă n-ajunge lume așa nebună.:-)))

    Răspunde
  • 29 decembrie 2012

    Acum nu ma certa ca i-am luat eu pe toti! Te rog!
    Sunt convins ca ai avut in viata asta macar …. cativa ne-buni.

    Răspunde
  • 1 ianuarie 2013
    Gabi

    La Multi Ani !

    Răspunde
  • 1 ianuarie 2013

    La multi ani, Gabi! Si tie si intregii familii! 🙂

    Răspunde
  • 4 octombrie 2013
    Anonim

    Mai bine ca au ajuns toti " nebunii " la tine ca altfel pierdeam asa o frumusete de articol.
    Cristiana

    Răspunde

Adaugă un Comentariu: