|  Viață   |  Soricelul din La Historia

Soricelul din La Historia

Asta seara am iesit cu un prieten vechi si bun sa ne vedem pentru prima data in acest an si sa ne punem la punct cu ce am mai facut fiecare. Locul care ne convine amandurora este centrul vechi intrucat este destul de aproape de amandoi. De data asta am ales sa mergem in La Historia. Nu fusesem pana acum si am vrut sa vad cum e. Rolul acestui topic nu este sa scriu despre local si/sau despre servicii. Vreau doar sa mentionez o intamplare amuzanta.

De cand am intrat in jurul orei 21 localul era aproape gol. Probabil pentru ca era o zi de marti. La ora 23-24 cred ca ne enumeram printre ultimii clienti. Cerusem deja nota si ne pregateam de plecare. La etaj o formatie canta live. Trebuie sa recunosc ca asta mi-a placut. La un moment dat prin fata mea trece un soricel. Stiu, daca tu l-ai vedea i-ai spune sobolan. Dar eu am 1.86 m inaltime si chiar daca am slabit enorm in ultima perioada nu ma pot referi la un soarece de doar 15 cm + coada de vreo 10 cm ca la un sobolan. Pentru mine ramane un soarece.

Impreuna cu prietenul meu am decis sa il urmarim putin si eventual sa ii facem o poza. Aveam ganduri mari pentru el. Vroiam sa il facem vedeta pe Facebook. Din pacate in momentul respectiv ospatarul tocmai se indrepta spre noi cu nota de plata. Din cauza vibratiilor, zic eu, soricelul l-a simtit si a decis sa se retraga. Sincronizarea a fost perfecta si cand ospatarul a intrat in camera soricelul i-a trecut printre picioare. Nu pot sa descriu cum topaia ospatarul cu nota de plata in mana si ce sperietura a tras. Si asta doar de la un soricel. Oricum dupa ce si-a mai revenit parea sa se mai fi intalnit cu el in trecut.

Localul este ok. Nu vreau sa va spun sa nu mergeti. Doar sa fiti pregatiti ca pe la picioare sa va treaca un soricel speriat. Acum depinde ce se canta sus, la etaj. Poate nu i-a placut reprezentatia din seara asta si coborase putin sa se linisteasca.

Comentarii:

  • 9 februarie 2011
    Iona

    Ratatouille frate.

    Si eu am 1.85, constitutie atletica si aspect fizic placut :)… dar… daca vad intr-un restaurant un sobolan, soricel sau cum vrei tu sa-i zici, zau ca nu mai intru in localul respectiv a doua oara iar singurul "prieten" pe care l-as sfatui sa se duca acolo e OPC. E posibil ca ziua de marti sa nu fie singura explicatie pentru lipsa clientilor.

    Răspunde
  • 9 februarie 2011

    Salut @Iona

    Cred ca ai dreptate. Probabil ca voi ocoli pe cat posibil locatia.

    In alta ordine de idei e bine ca esti inalt, atletic si ai aspect fizic placut, dar e pacat ca esti antipatic. Nu treci de a treia intalnire…. =)) Din fericire pt tine nu mai e cazul…. =))

    Răspunde
  • 9 februarie 2011
    Lore Lore

    pe mine nu ma sperie un "soricel"…si dk e muzica life in locatia respectiva, am sa trec si eu pe acolo, cel putin o data….ca, nu-i asa nu e musai sa manac acolo…pot bea doar o bere…;)

    Răspunde
  • 21 februarie 2011

    Eu n-am 1,80, nici macar 1,60 n-am :)) dar cred ca as fi reactionat ca si tine daca mi s-ar fi intamplat. Recunosc ca mi s-a intamplat asta intr-un alt local in centrul vechi si oricum toata zona e plina de ei. S-ar putea sa fie o problema generala. Cred ca mai degraba ar fi semnalata Primaria decat OPC-ul.
    Am trecut si eu de cateva ori pe la la historia si am si mancat si m-am simtit okay. Trupele sunt dragute si se canta uneori si jos, nu numai sus. Mi-a placut atmosfera prietenoasa si lumanarile si lumina rosie. Si servirea a fost foarte okay.
    Poate era pe baterii daca zici ca-l cunostea ospatarul :))

    Răspunde
  • 21 februarie 2011

    Buna @Maria,

    In centrul vechi sunt inca multe cladiri nerenovate. Realizez ca e o problema generalizata. Pt mine a fost o intamplare amuzanta. Daca mai ajung pe acolo am sa spun. 🙂

    Răspunde
  • 9 martie 2011
    Anonim

    Confirm ca inca e acolo musteriul. Parea destul de relaxat, poate chiar o tzara cherchelit…deh, a fost 8 martie!

    Răspunde
  • 9 martie 2011

    F. tare. Cred ca in curand va capata nume si poate deveni un fel de mascota a locatiei. 😉

    Răspunde
  • 10 martie 2011
    Ioana

    Buna, am citit despre intamplarea ta si te pot numi norocos eu fregventez restaurantele din centrul vechi km de 2-3 ori pe saptamana si de fiecare data incerc sa aleg o alta locatie si vreau sa-ti spun k din 5 restaurante 3 au mascote de genul asta nu vreau sa dau nume insa centrul vechi este plin asa k nici-o locatie nu cred k poate spune k nu a avut sau k nu are astfel de probleme dc mergi noaptea pe stradute trec dintr-o locatie in alta sunt k la ei aksa asa k nu putem decat sa-i lasam sa traiasca linistiti

    Răspunde
  • 18 martie 2011

    @Ioana,

    Astazi merg din nou la o bere in centrul vechi. Daca zaresc ceva fauna revin. 😀

    Răspunde

Adaugă un Comentariu: